ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Τουρέ, Φετφατζίδης

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακό Πέδρο Μαρτίνς,ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και σε αυτή δεν βρίσκονται οι Τουρέ, Μιράντα και Φετφατζίδης.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής (04/11, 19.00) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ολοκληρώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει στους ποδοσφαιριστές την αποστολή για τον αγώνα.

Σε αυτή δεν θα βρίσκονται οι Τουρέ, Μιράντα και Φετφατζίδης.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός καλείται να συνεχίσει αυτό το νικηφόρο σερί που έχει "χτίσει" με τρίποντα επί της Ντουντελάνζ, του Απόλλωνα και της Παναχαϊκής. Ένα σερί με αντιπάλους που φυσικά δεν αποτελούν φόβητρο. Όπως φόβητρο δεν είναι και ο Άρης, ωστόσο, οι συνθήκες του αγώνα στο "Κλ. Βικελίδης" είναι τελείως διαφορετικές από τα προηγούμενα τρία παιχνίδι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε, Χασάν, Μάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ