ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έχει "κολλήσει" η μεταγραφή του Μάρκοβιτς

Partizan Belgrade's Svetozar Markovic, left, duels for the ball with Besiktas' Cyle Larin during the Europa League play-off first leg soccer match between Partizan and Besiktas at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Aug. 23, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Partizan Belgrade's Svetozar Markovic, left, duels for the ball with Besiktas' Cyle Larin during the Europa League play-off first leg soccer match between Partizan and Besiktas at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Aug. 23, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με την Παρτιζάν για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, αλλά ο 19χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός δεν τα βρήκε με τους "ερυθρόλευκους" και η μεταγραφή του έχει "κολλήσει".

Η μεταγραφή του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό δεν έχει προχωρήσει, παρότι όλα έδειχναν πως το... νερό έχει μπει στο αυλάκι για να κλείσει το deal με την Παρτιζάν. Οι δύο ομάδες, όπως άλλωστε είχατε διαβάσει τις προηγούμενες μέρες, είχαν δώσει τα χέρια στο 1,5 εκατ. ευρώ και αυτό που απέμενε ήταν να προκύψει συμφωνία και με τον ίδιο τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν προκύψει από την Πέμπτη (27/6), οι οποίες επιβεβαιώνονται, ο διεθνής με την U21 της Σερβίας δεν τα έχει βρει με τους "ερυθρόλευκους" και το θέμα δεν έχει προχωρήσει. Στην παρούσα φάση, έτσι όπως είναι διαμορφωμένη αυτή τη στιγμή η κατάσταση, ο Μάρκοβιτς δεν θα... πιάσει λιμάνι. Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο νεαρός στόπερ ζητούσε να έχει πιο ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα, κάτι που δεν του εξασφαλιζόταν.

Αυτό δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δεν μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα, όμως αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι στάσιμη... Ο Μάρκοβιτς, υπενθυμίζεται, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν, πέρασε από την ακαδημία της Radnik Bijeljina (Βοσνία) και από την Κ17 της Τελεόπτικ, ενώ από το 2017 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 33 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση του Σεμέδο στην Πολωνία
Αποσύρθηκε ο Τσόρι!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ