ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έτσι διαμορφώθηκε το πρόγραμμα του Μαρτίου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίνει τέσσερα σημαντικά παιχνίδια μέσα σε δέκα μέρες, από 12 μέχρι 22 Μαρτίου. Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί το βαρύ "ερυθρόλευκο" πρόγραμμα σε playoffs Super League και Europa League (φάση των "16").

Το Σαββατοκύριακο (7-8/3) ήταν αρχικά προγραμματισμένη η πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League, αλλά τελικά η πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος θα γίνει την επόμενη εβδομάδα (14-15/3). Τον Ολυμπιακό τον βόλεψε η μετάθεση της σέντρας, καθώς το πρόγραμμά του τον Μάρτιο ήταν έτσι κι αλλιώς φορτωμένο με τα ευρωπαϊκά ματς.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικά παιχνίδι των "ερυθρόλευκων" ήταν αυτό της περασμένης Τετάρτης (4/3) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ την 1η του μήνα είχαν δώσει το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής των playoffs, θα έχουν περάσει οκτώ μέρες για να ξαναδώσει επίσημο παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Την Πέμπτη (12/3, 22.00) οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Γουλβς στο Φάληρο, στο πρώτο παιχνίδι για τους "16" του Europa League.

Τρεις μέρες μετά οι Πειραιώτες ανεβαίνουν για τρίτη φορά φέτος στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs (Κυριακή 15/3, 19.30). Θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας με τη Γουλβς στην Αγγλία την Πέμπτη (19/3, 19.55) και ο ζόρικος μήνας θα κλείσει την Κυριακή (22/3, 19.30) με τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs, οπότε και προγραμματίστηκε η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Με δεδομένο πως η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει κατά τα φαινόμενα στη βάση του από το Γουλβερχάμπτον την Παρασκευή (20/3), η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη θα είναι κάτι περισσότερο από λειψή. Η 23η Μαρτίου είναι δεσμευμένη ημερομηνία από FIFA - UEFA. Η Ελλάδα, υπενθυμίζεται, θα δώσει φιλικά στις ΗΠΑ εκείνο το διάστημα. Στις 26 Μαρτίου θα παίξει στο New Jersey με την Κόστα Ρίκα και στις 29 Μαρτίου με το Μεξικό στο Arlington. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεδομένα θα υπάρχουν "ερυθρόλευκοι", που μετά το βαρύ πρόγραμμα με τον Ολυμπιακό, θα κληθούν να ταξιδέψουν στην Αμερική.

Δείτε συνοπτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τον Μάρτιο:

Πέμπτη 12/3, 22.00: Ολυμπιακός - Γουλβς

Κυριακή 15/3, 19.30: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Πέμπτη 19/3, 19.55: Γουλβς - Ολυμπιακός

Κυριακή 22/3, 19.30: Ολυμπιακός Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: Το πρόγραμμα της 1ης και 2ης αγωνιστικής των playoffs
Ολυμπιακός: Ζητάει τρεις αγωνιστικές στον Γιαννούλη για το χτύπημα στον Ραντζέλοβιτς
Ολυμπιακός: Ανανέωσε μέχρι το 2021 ο Βαλμπουενά
Ταμάμ για τον Μαρτίνς ο νέος ρόλος του Καμαρά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ