ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επαγγελματικό συμβόλαιο σε εννιά παίκτες της ακαδημίας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έδωσε συμβόλαιο σε εννιά ποδοσφαιριστές από την ακαδημία ανάμεσα στους οποίους και ο Αναστάσιος Σαπουντζής, γιος του παλαίμαχου μέσου του Άρη και του Πανιωνίου, Αντώνη Σαπουντζή.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην υπογραφή συμβολαίων με εννιά νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2002 και το 2003 στους οποίους πιστεύει αρκετά.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Αναστάσιος Σαπουντζής, γιος του παλαίμαχου μέσου του Άρη και του Πανιωνίου, Αντώνη Σαπουντζή ο οποίος είχε περάσει από την ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ακολουθώντας την επιτυχημένη της διαδρομή, μέσω της οποίας στελεχώνει συνεχώς την πρώτη ομάδα τουΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥμε παίκτες αλλά επιπλέον συμβάλλει στη διαμόρφωση σωστών επαγγελματιών και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, η«ερυθρόλευκη»Ακαδημίαπροχώρησε σε υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων μεεννέα νέους ποδοσφαιριστές!

Πρόκειται συγκεκριμένα για τους γεννηθέντες το 2002:

Δημήτρη Αρσενίδη, Πολύκαρπο Κατσαβάκη, Ευάγγελο Κεραμίδα, Άγγελο Τσάβο.

Και γεννηθέντες το 2003:

Ρενίλ Κασέμι, Χαράλαμπο Κατσογιάννη, Αναστάσιο Σαπουντζή, Γεώργιο Συρμή, Γεώργιο Σταμούλη.

Με αυτόν τον τρόπο, οΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣεπιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ δημιουργεί μια συνέχεια, στην εξαγωγή παικτών από τα «σπλάχνα» του.

Υπενθυμίζεται, πως η παραπάνω λίστα ποδοσφαιριστών,προστίθεται σε αυτούς που έχουν ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

ΟιΚωνσταντίνος ΤζολάκηςκαιΒασίλης Σουρλής(γεννηθέντες το 2002) βρίσκονται ήδη στην προετοιμασία με την Α’ ομάδα ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οιΗλίας Καραργύρης, Βασίλης Ντότης, Αναστάσιος Ανδρέας Τσέλιος και Νικήτας Νικόλης,με τον τελευταίο να αποτελεί τον νεότερο ποδοσφαιριστή που ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, το προηγούμενο καλοκαίρι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ