ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από Γαλλία για Ελ Αραμπί

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Τούρκοι μπορεί να βάζουν τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο κάδρο της Μπεσίκτας, αλλά με τον Μαροκινό κάτι... τρέχει στη Γαλλία. Το συμβόλαιο του 33χρονου και η παραμονή στον Ολυμπιακό που... ψηφίζει ο ίδιος.

Στις 12 Μαρτίου ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τους Γουλβς στο Καραϊσκάκη και ήρθε ισόπαλος 1-1. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στο τελευταίο ματς των «ερυθρολεύκων», είχε πετύχει το 24ο του γκολ στη χρονιά. Έχει κάνει μια φοβερή σεζόν και αυτό, το αποτυπώνουν για τα καλά οι αριθμοί. Με 24 γκολ σε 39 ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Μαροκινός σέντερ φορ έκανε τη διαφορά. Βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να προχωρήσει όπως επιθυμούσε στη σεζόν 2019-20 και προπονείται και αυτός στο Ρέντη, με στόχο την επιστροφή στη δράση.

Βέβαια, ο 33χρονος επιθετικός, φαίνεται πως έχει πέραση. Για τα καλά μάλιστα. Οι Τούρκοι αποκάλυψαν πως τον θέλει η Μπεσίκτας, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κάτι τρέχει με τον Ελ Αραμπί και από τη Γαλλία. Για τον φορ του Ολυμπιακού, υπάρχει ενδιαφέρον από γαλλικό σύλλογο. Πριν οχτώ χρόνια άλλωστε, ο Ελ Αραμπί έφευγε από την Καέν για το γαλλικό πρωτάθλημα, ωστόσο η φετινή του χρονιά με τους Πειραιώτες, κάνει… κλικ για τα καλά.

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ…

Το καλοκαίρι του 2019, όταν ο Ολυμπιακός υπέγραψε με τον Μαροκινό επιθετικό, έκανε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Αυτό έτσι, λήγει το 2021. Κάτι που σημαίνει πως όποια ομάδα θέλει τον Ελ Αραμπί, θα πρέπει να απευθυνθεί στον Ολυμπιακό και να καταθέσει την ανάλογη πρόταση. Οι Τούρκοι επισημαίνουν πως κάτι τέτοιο θα κάνει η Μπεσίκτας, ωστόσο και οι Γάλλοι, είναι ενημερωμένοι για τις λεπτομέρειες. Οι πηγές μας μάλιστα, τονίζουν πως οι Γάλλοι εκτιμούν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πει το «ναι» με ένα λογικό ποσό, γιατί πρόκειται και για παίκτη που είναι στα 33 του…

Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παίκτη που έκανε διαφορά, που είναι απαραίτητος στον Ολυμπιακό. Τα πήγε περίφημα και ο Μαρτίνς που ανανέωσε το συμβόλαιό του, προφανώς και θέλει την παραμονή του…

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Η λογική λέει ότι δεν είναι πολλές οι πιθανότητες πώλησής του. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να το αποκλείσει. Κάτι ακόμη που μπορεί να παίξει ρόλο με πολλούς παίκτες, όχι μόνο του Ολυμπιακού. Οι συμφωνίες στα συμβόλαια. Με τις περισσότερες ομάδες να οδηγούνται σε μείωση, δεν αποκλείεται να ανακατευτεί η… τράπουλα. Μια γενική άποψη είναι, που φυσικά μπορεί να επηρεάσει γενικότερα την αγορά του ποδοσφαίρου και το πως μπορούν να προγραμματίσουν το αύριο πολλοί σύλλογοι.

ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Πριν δέκα ημέρες, ο Μαροκινός φορ έδωσε συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Γρανάδας. Εκεί δήλωσε: «Στον Ολυμπιακό διανύω το καλύτερο διάστημα της καριέρας μου. Παίζω σε μεγάλα ματς και προφανώς θέλω να συνεχίσω να το κάνω. Είμαι χαρούμενος γιατί επέστρεψα στην Ευρώπη».

Προφανώς και είναι ικανοποιημένος, σκόραρε σε Champions League και Europa League, αλλά προφανώς και αυτά του τα γκολ, ανοίγουν την όρεξη αρκετών συλλόγων. Στη Γαλλία πάντως έχει πέραση αυτή τη στιγμή ο Ελ Αραμπί και το ενδιαφέρον, είναι πιθανό να του μεταφερθεί άμεσα, αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό. Επαναλαμβάνουμε πάντως, πως ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο. Και γιατί έχει συμβόλαιο μαζί του, αλλά και γιατί θέλει να τον δει να συνεχίζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μούφι: "Με θέλει ο Ολυμπιακός, η Μπενφίκα και η Πόρτο"
Μαρτίνς: "Συμφωνώ με τις πέντε αλλαγές"
Ουάρντα: "Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ