ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Συμφωνώ με τις πέντε αλλαγές"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι συμφωνεί απόλυτα με τις πέντε αλλαγές που αποφάσισε η FIFA, ενώ επεσήμανε ότι τα οικονομικά στο ποδόσφαιρο αλλάζουν με τον κορονοϊο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στο Fpx Sports Brazil, και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι συμφωνεί απόλυτα με τις πέντε αλλαγές που αποφάσισε η FIFA, αφού έτσι μειώνεται το ρίσκο τραυματισμού.

Ο Πορτογάλος δήλωσε: "Τώρα κάνουμε προετοιμασία. Οι παίκτες έκαναν αρκετές εβδομάδες ασκήσεις που είναι σημαντικές πνευματικά αλλά και για να διατηρήσουν το βάρος τους. Δεν έχουν όμως καμία σχέση με ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Τώρα δεν θα γίνουν φιλικά όπως το καλοκαίρι κάτι που καθιστά δύσκολη την επανέναρξη. Υπό αυτή την ένοια οι πέντε αλλαγές που αποφάσισε η FIFA είναι σημαντικές, ειδικά αδιότι μειώνεται το ρίσκο τραυματισμού".

Κατά τον Μαρτίνς το... έργο στο ποδόσφαιρο μετά τον κορονοϊό αλλάζει: "Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας επηρεάζουν όλους του τομείς και θα αναγκάσει εμάς να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα στο ποδόσφαιρο παγκοσμίω. Συχνά υπήρχαν μπάτζετ που δεν ήταν προσιτά με την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου"

Για τον εαυτό του ανέφερε πως στον προπονητή φέρνει τώρα τις εμπειρίες που κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια τόσο ως παίκτης όσο και ως κόουτς, ενώ σημείωσε ότι είναι απαραίτητο "να είσαι δημιουργικός σε στιγμές μεγάλης δυσκολίας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ