ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δηλώνει νέα λίστα με τρεις αλλαγές ενόψει Γουλβς

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να αλλάξουν τρεις παίκτες στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αγώνων τους σε Europa League και Champions League. Σημαντική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό ενόψει Γουλβς.

Στις 5 ή 6 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος στη ρεβάνς με τη Γουλβς, για τους "16" του Europa League. Η έδρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά μια σημαντική νέα παράμετρος που αποφάσισε η UEFA είναι η δυνατότητα των ομάδων να αλλάξουν τρεις ποδοσφαιριστές στις ευρωπαϊκές τους λίστες.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούν να έχουν διαθέσιμους, παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα να παίξουν στο πρώτο ματς. Ο Αχμέντ Χασάν, για παράδειγμα, θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στη λίστα. Στα δύο παιχνίδια με Άρσεναλ, αλλά και στο πρώτο με τη Γουλβς, η μοναδική επιλογή για τη γραμμή κρούσης ήταν ο Ελ Αραμπί.

Ο Σουντανί προέρχεται από τραυματισμό, οπότε θεωρείται πάρα πολύ πιθανή η επιλογή του Αιγύπτιου. Τώρα, επίσης, με τον Καφού θα μπορεί να υπάρχει μια επιπλέον επιλογή στα χαφ, ενώ πριν υπήρχαν οι Καμαρά, Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης, οι οποίοι μάλιστα αγωνίζονταν βασικοί.

Σημειώνεται ότι στη ρεβάνς με τη Γουλβς, υπάρχει το δικαίωμα για πέντε αλλαγές. Ό,τι ισχύει για τον Ολυμπιακό ισχύει φυσικά και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν σε Champions League και Europa League.

Οι παίκτες που είναι δηλωμένοι:

Σα, Αλέν, Μπα, Σισέ, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουλβς - Ολυμπιακός: Στις 5 ή 6 Αυγούστου η ρεβάνς στο "Μολινό" ή τη Γερμανία
H UEFA αποφασίζει τον Ιούλιο για κόσμο σε Champions και Europa League
Champions League: Μονοί οι αγώνες των προκριματικών
Στην Αθήνα οι κληρώσεις Champions League και Europa League

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ