ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν "τρελαίνεται" με Αλ Ιτιχάντ ο Μεριά

Ολυμπιακός: Δεν "τρελαίνεται" με Αλ Ιτιχάντ ο Μεριά

Η Αλ Ιτιχάντ εξέφρασε ενδιαφέρον να αποκτήσει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Γιασίν Μεριά, αλλά ο Τυνήσιος στόπερ δεν "τρελαίνεται" με την προοπτική να παίξει στους Σαουδάραβες του Χενκ τεν Κάτε.

Τι κοινό μπορούν να έχουν ένας πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ένας πρωήν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ένας νυν παίκτης των Πειραιωτών;

Τον γρίφο αυτό έρχονται να τον λύσουν δημοσιεύματα που έχουν δει τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας από την Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τα οποία η Αλ Ιτιχάντ του Χενκ Τεν Κάτε στην οποία ανήκει ο Μανουέλ Ντα Κόστα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιασίν Μεριά.

Τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε παρακολουθουθεί τον Τυνήσιο διεθνή μπακ του Ολυμπιακού και έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να τον αποκτήσει ως δανεικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ένας μάλιστα από τους λόγους που τους έχουν ωθήσει να τσεκάρουν την περίπτωσή του είναι πως ενδέχεται να αποχωρήσει άμεσα ο πρώην ερυθρόλευκος Ντα Κόστα, που έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας πως δεν θέλει να συνεχίσει στο σύλλογο από τη στιγμή που δεν είναι συνεπής οικονομικά απέναντί του.

Το γεγονός ωστόσο πως οι Σαουδάραβες έχουν βάλει στο μάτι τον Μεριά δεν συνεπάγεται και με αποχώρησή του από το μεγάλο λιμάνι.

Όχι μόνο επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που λήγει το 2022 αλλά και επειδή ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει μέλος του ρόστερ των Πειραιωτών και δεν ψήνεται ιδιαίτερα με την προοπτική να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία για να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - ΑΕΛ 4-1: Την "καθάρισε" από το πρώτο ημίχρονο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ