ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν θα το έκανε αυτό ο Μαρτίνς με Ουάρντα

Ολυμπιακός: Δεν θα το έκανε αυτό ο Μαρτίνς με Ουάρντα
EUROKINISSI

Ο Ουάρντα θέλει Ολυμπιακό αλλά το τελευταίο που θέλει ο Μαρτίνς είναι να βάλει μία... κινητή περιπέτεια στο ρόστερ. Γράφει ο Διονύσης Βερβελές.

Η αλήθεια είναι στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, πως πάντα όταν ακούς έναν παίκτη να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον μιας ομάδας, οφείλεις να το ψάξεις. Να δεις τι μπορεί να συμβαίνει.

Γιατί τα τελευταία χρόνια, πολλά θέματα προέκυψαν από το εξωτερικό. Βέβαια εδώ, στην περίπτωση του Ουάρντα, η όλη... αποκάλυψη ήρθε από τον ίδιο.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, στάθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον εαυτό του, αλλά απόρησαν αρκετοί και στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Ο Ουάρντα είναι στα 27 του. Ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΛ την τελευταία σεζόν, έχοντας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 23 συμμετοχές με 7 γκολ. Φυσικά και πολύ θα το ήθελε να ενδιαφερθεί γι’ αυτόν ο Ολυμπιακός. Πρόκειται, όμως, για μία περίπτωση που... σπανίζει.

Η συμπεριφορά του και εντός των γηπέδων, δεν είναι από αυτές που... λατρεύουν στον Ολυμπιακό. Κάθε άλλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ειδικά με τα στάνταρ που έχει θέσει στα "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια, το τελευταίο που θα ήθελε, θα ήταν να βάλει μια... κινητή περιπέτεια στο ρόστερ.

Κανείς δεν αμφισβητεί την ποδοσφαιρική του αξία. Διαθέτει ποιότητα, αλλά ως εκεί. Άλλωστε η καριέρα του, είχε "θέματα" τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και σε Ατρόμητο και ΑΕΛ. Στον Ολυμπιακό μπορεί να προταθεί στο μέλλον, αλλά ο Μαρτίνς για τέτοιες περιπτώσεις είναι ξεκάθαρος.

Εδώ με παίκτες που είχαν πολύ λιγότερα... θέματα και δεν δίστασε να περάσει τα μηνύματά του, με κάθε τρόπο. Δεν θα το έπαιρνε έτσι τέτοιο ρίσκο, ούτε για την ομάδα, αλλά ούτε για τον ίδιο. Ειδικά όταν πριν λίγες ημέρες έχει ανανανεώσει το συμβόλαιό του και νιώθει πιο ισχυρός από ποτέ.

Ο Ουάρντα θα ήθελε πολύ να είναι σε μια ομάδα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν προκύπτει από πουθενά θέμα ενδιαφέροντος. Αν κάποιοι θεωρούν πως δεν διαψεύδει η ομάδα, να θυμίσω πως το τελευταίο διάστημα δεν μπαίνει σε... αναλύσεις για κάθε όνομα που παρελαύνει καθημερινά στα Μέσα ενημέρωσης.

Για τον Ουάρντα κάτι ακόμη. Δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Έχει ένα εξάμηνο ακόμη στον ΠΑΟΚ. Ακόμη έτσι και αν ο Ολυμπιακός ήθελε, πιστεύετε ότι θα τα έβρισκε με τον ΠΑΟΚ; Χλωμότατο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ