ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Από τριάρα σε τριάρα ο Γκατούζο στο Φάληρο!

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Τζενάρο Γκατούζο βρέθηκε για δεύτερη φορά αντίπαλος του Ολυμπιακού ως προπονητής και έφυγε ξανά με τριάρα από το "Γ. Καραϊσκάκης". (VIDEOS)

Για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα, ο Τζενάρο Γκατούζο βρέθηκε ως αντίπαλος προπονητής στο "Γ. Καραϊσκάκης" και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και ηττημένος.

Η πρώτη ήταν στον πάγκο του ΟΦΗ στις 13 Σεπτεμβρίου του 2014 για τη Super League και η δεύτερη χθες βράδυ (13 Δεκεμβρίου 2018) στον πάγκο της Μίλαν για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι πως και τις δυο φορές η ομάδα του δέχτηκε τρία τέρματα από τον Ολυμπιακό (3-0 με τον ΟΦΗ, 3-1 με τη Μίλαν). Βέβαια, σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να συγκριθεί ο βαθμός δυσκολίας των δυο αναμετρήσεων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Τα 11 μεγαθήρια που "προσκύνησαν" στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ολυμπιακός - Μίλαν: Τρελάθηκε από την πίκρα του ο πιο φανατικός δημοσιογράφος-οπαδός της Μίλαν
Ολυμπιακός - Μίλαν: Έτσι έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη μεγαλειώδη πρόκριση
Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι θα δείτε την κλήρωση των "32" του Europa League
Ολυμπιακός - Μίλαν 3-1: Ένα ερυθρόλευκο "πάρτα όλα"
Ολυμπιακός - Μίλαν: Το φανταστικό κορεό "La Casa de Papel" μέσα από 15 photos
Ολυμπιακός - Μίλαν: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες του Κούτρη μετά το σφύριγμα
Ολυμπιακός - Μίλαν: Ο Μαρινάκης έδωσε πριμ 500.000 ευρώ στους "ερυθρόλευκους"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ