ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Μπουχαλάκης έως το 2022

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÑÍËÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Μπουχαλάκης EUROKINISSI

Τέσσερις ημέρες πριν από τον επαναληπτικό με την Πλζεν, η διοίκηση του Ολυμπιακού επιβράβευσε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη με επέκταση συμβολαίου έως το 2022, καλύτερες αποδοχές και μπόνους κατάκτησης στόχων.

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης ανανέωσης ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος μετά την επιστροφή του από τη Νότιγχαμ κατάφερε να εξελιχθεί σε βασική μονάδα για τους "ερυθρόλευκους" και να αγωνιστεί πέρυσι σε 30 επίσημα παιχνίδια, επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2022, με πολύ ευνοϊκούς όρους.

Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν κατάφερε να εξελιχθεί σε βασική μονάδα και για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι (2020), συμφώνησε να επεκτείνει από τώρα τη συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια (έως το 2022). Στο νέο συμβόλαιό του, πέρα από αύξηση αποδοχών, προβλέπονται και μια σειρά από μπόνους συμμετοχών και κατάκτησης στόχων.

Με άλλα λόγια, η διοίκηση φρόντισε να του προσφέρει κι επιπλέον κίνητρα, προκειμένου να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με... τέρμα το γκάζι. Δεν είναι τυχαίο ότι το θέμα έκλεισε τέσσερις ημέρες πριν από τη ρεβάνς με την Πλζεν, καθώς ο Κρητικός χαφ, θα είναι ένα από τα βασικά γρανάζια, όπως και στο ματς της Τσεχίας, για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ