ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Μπουχαλάκη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2022, με καλύτερες αποδοχές και μπόνους κατάκτησης στόχων.

Επίσημη μορφή απέκτησε η ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (26/7) ότι ο διεθνής μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο 26χρονος χαφ ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό μέχρι το 2022, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές και μπόνους κατάκτησης στόχων (το προηγούμενο έληγε το 2020). Πέρυσι έκανε 30 συμμετοχές με τους "ερυθρόλευκους", έχοντας καταφέρει να εξελιχθεί σε βασική μονάδα και για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η εξέλιξη αυτή για τον Μπουχαλάκη επισημοποιήθηκε τέσσερις ημέρες πριν από τη ρεβάνς με την Πλζεν, η οποία θα κρίνει το αν ο Ολυμπιακός περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΕΡΙΑ

Στην προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (26/7), ο Γιασίν Μεριά ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα και έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν. Προπονήθηκε και το τελευταίο χρονικά απόκτημα, ο Μπομπί Αλέν, ο οποίος βέβαια δεν έχει δικαίωμα να μπει στην αποστολή (θα το έχει από την επόμενη φάση).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ