ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι εκλεκτοί του Μαρτίνς για τη ρεβάνς με τη Μπέρνλι

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μαρτίνς EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του 3-1 απέναντι στη Μπέρνλι με φόντο τους ομίλους του Europa League. Ποιους άφησε εκτός ο Πορτογάλος κόουτς.

Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή μεταβαίνει στην Αγγλία ο Ολυμπιακός για τη μεγάλη ρεβάνς του υπέρ του 3-1 απέναντι στη Μπέρνλι (30/8, 21:45) με φόντο τους ομίλους του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι θιασώτης του "ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει" και για το λόγο αυτό αποφάσισε να πάει με την ίδια αποστολή σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο Φάληρο, συν τον Σκαφίδα ως τρίτο γκολκίπερ.

Ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού άφησε εκτός τους Mασούρα, Νικολάου, Κούτρη, Πάρντο και Ανδρούτσο, ενώ μέσα είναι ο Σισέ. Από εκεί και πέρα, προβλήματα με τραυματισμούς δεν υπάρχουν και οι "ερυθρόλευκοι" πηγαίνουν ετοιμοπόλεμοι για να πάρουν την πρόκριση απέναντι στους Άγγλους.

Αύριο (29/8), θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών επί αγγλικού εδάφους και εκτός απροόπτου αναμένεται λίγο ως πολύ η ίδια 11άδα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", με ερωτηματικό αν ο Μεριά θα προτιμηθεί έναντι του Μιράντα για παρτενέρ του Βούκοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ, Χασάν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ