ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"O Φορτούνης θέλει να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Φορτούνης, Ολυμπιακός (eurokinissi) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τον "Guardian", ο Κώστας Φορτούνης προτιμά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να μη μετακομίσει στην Αγγλία και τη Γουέστ Χαμ.

Στον Ολυμπιακό θέλει να παραμείνει ο Κώστας Φορτούνης. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του "Guardian", ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών προτιμά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους και να μην μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ.

"Ο αθλητικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, ήθελε να τον φέρει στην ομάδα, έχοντας παρακολουθήσει τον 26χρονο στη θητεία του στον Ολυμπιακό, όμως ο Φορτούνης θέλει να μείνει και να ανανεώσει. Αυτό αποτελεί πλήγμα για τα σφυριά, καθώς θα πρέπει να στραφούν σε άλλο μεσοεπιθετικό, ώστε να ανταγωνιστεί με τον Μανουέλ Λανσίνι", αναφέρει ο "Guardian".

Μάλιστα, επισημαίνεται στο ρεπορτάζ πως ο Ολυμπιακός αξιώνει 17.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος όμως φαίνεται πως επιθυμεί να συνεχίσει στον Πειραιά. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του, ενώ μένει να φανεί αν θα υπάρξει... ρελάνς από τους Λονδρέζους ή ενδιαφέρον από άλλη ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ