ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο διαιτητής μοίραζε αποβολές μετά το Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός

Ο διαιτητής μοίραζε αποβολές μετά το Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός

Οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ την... έπεσαν στον διαιτητή Όρελ Γκρίνφελντ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Ισραηλινός ρέφερι μοίραζε αποβολές μέσα στα αποδυτήρια!

Παράπονα από τη διαιτησία του Όρελ Γκρίνφελντ είχαν οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παράπονα που εκφράστηκαν τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του αγώνα. Μετά το σφύριγμα της λήξης, βέβαια, η κατάσταση ξέφυγε.

Ο Καμερουνέζος στόπερ Σεντζού φέρεται να απώθησε τον ρέφερι, με αποτέλεσμα αυτός να τον αποβάλλει μέσα στα αποδυτήρια. Βαριές κουβέντες φέρεται να ξεστόμισε και ο τεχνικός της Μπασάκ, Οκάν Μπουρούκ, με αποτέλεσμα σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά να αποβληθεί κι αυτός.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Ισραηλινός ρέφερι εκτός από τις κόκκινες μοίρασε και κίτρινες. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ανέφερε μετά τον αγώνα σχετικά με όσα συνέβησαν: "Έβρισαν τον διαιτητή και έγινε χαμός. Έδειξε κόκκινες σε παίκτες της Μπασακσεχίρ. Είναι υποχρεωμένος να το γράψει στο φύλλο αγώνα".

Μένει να φανεί αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν και από την UEFA, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από τον Καχβετσί που αποβλήθηκε την ώρα του ματς, η ομάδα της Τουρκίας θα κατέβει και με άλλες απώλειες στη ρεβάνς του Φαλήρου την Τρίτη (13/8, 21.30). Ο Ολυμπιακός, υπενθυμίζεται, επικράτησε 0-1 στο "Fatih Terim Stadium" και έκανε αποφασιστικό βήμα για να περάσει στα playoffs του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Παλικάρια στην Πόλη
Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς
Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Η αποθέωση των ερυθρόλευκων
Ολυμπιακός: Το γκολ του Μασούρα και η απόκρουση του Σα από τον Sport24 Radio 103,3
Επαγγελματίας κίλερ
Ολυμπιακός: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών της Κ19 στην απόκρουση του Σα
Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μαρινάκη για τη νίκη επί της Μπασακσεχίρ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ