Μώραλης: "Θα είμαι πρόεδρος του Ολυμπιακού για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα"

Μώραλης: "Θα είμαι πρόεδρος του Ολυμπιακού για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα"

Ο Γιάννης Μώραλης ερωτήθηκε για το αν θα πρέπει να τον προσφωνούν Δήμαρχο ή πρόεδρο και ξεκαθάρισε πως ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έως ότου επανέλθει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη θέση του.

Πρόεδρος του Ολυμπιακού θα είναι και τυπικά ο Γιάννης Μώραλης το επόμενο διάστημα, μετά την πρόταση του νυν προέδρου και ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Πειραιώτης εφοπλιστής σε προσωπική του δήλωση την Τετάρτη (8/11) εξέφρασε τη σιγουριά του για την πλήρη δικαίωση του τους επόμενους μήνες για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, προτείνοντας σε αυτό το διάστημα την παρουσία του Δημάρχου Πειραιά στον προεδρικό θώκο.

Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, αν θα πρέπει να τον προσφωνούν Δήμαρχο ή Πρόεδρο, ο κ. Μώραλης ξεκαθάρισε πως ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έως ότου επανέλθει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη θέση του.

Παράλληλα, τόνισε πως σ' αυτό το διάστημα δεν πρόκειται να αφήσει τα καθήκοντά μου ως Δήμαρχος της πόλης έστω και στο 1% απ' ότι τα ασκούσε προηγουμένως.

"Πρώτα πρέπει να γίνει τυπικά Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να συζητήσει την πρόταση του Προέδρου του Ολυμπιακού κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι το οποίο είναι σαφές και από τη δήλωσή μου, ότι πρόκειται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέλθει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη θέση του. Επίσης κάτι που είναι σημαντικό για την πόλη: μην θεωρήσει κανείς ότι επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβω Πρόεδρος του Ολυμπιακού, θα αφήσω τα καθήκοντά μου ως Δήμαρχος της πόλης έστω και στο 1% απ' ότι τα ασκούσα προηγουμένως.

Θα είμαι σταθερά στον Δήμο. Όπως ξέρετε οι δημοσιογράφοι του Πειραιά, μένω και στην πόλη πλέον. Τον Ολυμπιακό τον γνωρίζω καλά, ήμουν 21 χρόνια εκεί, γνωρίζω την ΠΑΕ, γνωρίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αφιερώσω ώρες που θα μου στερηθούν από την δουλειά μου ως Δημάρχου της πόλης. Είναι κάτι που μπορεί να συνδυαστεί. Θα είναι για λίγο διάστημα, είμαστε όλοι βέβαιοι, οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι πολύ σημαντικό ή κάποια αλλαγή για τη θέση μου ως Δήμαρχος της πόλης".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μώραλης: "Αναλαμβάνω μέχρι την οριστική δικαίωση"
Γιάννης Μώραλης: αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού
Δήλωση Βαγγέλη Μαρινάκη: "Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου, για λίγους μήνες πρόεδρος ο Γιάννης Μώραλης "
Καμία ανησυχία για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ποιος είναι τελικά ο πάστορας που έχει γονατίσει την Τουρκία;

Η ιστορία του Αμερικανού πάστορα μοιάζει με deleted scene από το 'Εξπρές του Μεσονυχτίου'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24