ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Ήξερα ότι θα μείνω, να είναι η χρονιά μου"

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δήλωσε πως ήταν βέβαιος ότι θα μείνει στον Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει η ομάδα και ευχήθηκε η φετινή να είναι η χρονιά του.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, μίλησε στο Olympiacos TV για την ανανέωση του συμβολαίου του και υποστήριξε ότι εξ' αρχής ήταν βέβαιος πως θα μείνει. Αφού ανέφερε ότι θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει η ομάδα, ευχήθηκε η φετινή σεζόν να είναι η καλύτερή του.

Συγκεκριμένα, είπε: " Είμαι πολύ χαρούμενος. Από την αρχή που είχαν αρχίσει οι συζητήσεις ήξερα μέσα μου ότι θα μείνω. Νιώθω πολύ καλά από τη στιγμή που ξαναγύρισα στην ομάδα και με τον προπονητή και στο ρόλο που έχω μέσα στο γήπεδο και στην ομάδα γενικά και θέλω κι εγώ με την απόδοσή μου και τη διάθεσή μου και την προσπάθειά μου να ανταποδώσω στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται τόσα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός για εμένα είναι σαν το δεύτερό μου σπίτι. Μπαίνω στον έβδομο χρόνο που ανήκω στην ομάδα. Ξέρω τι σημαίνει Ολυμπιακός και για τον κόσμο έξω αλλά και γενικά για τους ανθρώπους που δουλεύουν μέσα. Ευελπιστώ κι εγώ να είναι η καλύτερή μου χρονιά προσωπικά αλλά και ομαδικά να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και εγώ από τη δουλειά μου να καταφέρω να βάλω ένα λιθαράκι σε όλο αυτό".

ΕΦΥΓΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Περισσότερα από 1.000 εισιτήρια της ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ (διατέθηκαν τις πρώτες 5 ώρες πώλησης τους από το ίντερνετ. Η πώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από το http://www.olympiacos.org​ και το Σαββατοκύριακο, ενώ τα εναπομείναντα θα βγουν προς διάθεση τη Δευτέρα το πρωί από τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη.

ΣΥΛΛΥΠΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΖΙΔΗ

Ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο του Ολυμπιονίκη, Γιώργου Ποζίδη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτή ανέφερε: "Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συμμετέχει στο πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο του Ολυμπιονίκη της Ελληνορωμαϊκής, Γιώργου Ποζίδη. Η διαδρομή του στο χώρο του αθλητισμού και οι αξίες που πρέσβευε ως αθλητής, προπονητής και παράγοντας, αποτελούν μεγάλη κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του φίλου Γιώργου Ποζίδη".

* Την Παρασκευή (2/8) γυμνάστηκαν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, εκτός από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπασακσεχίρ: Παίζει με Ολυμπιακό ο Ρομπίνιο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ