ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπλαχίν για Ντινάμο Κιέβου: "Δύσκολο να αντέξει στον Πειραιά"

Μπλαχίν για Ντινάμο Κιέβου: "Δύσκολο να αντέξει στον Πειραιά"
Μπλαχίν

Ο Ουκρανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όλεγκ Μπλαχίν, μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του και σχολίασε την αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" με τη Ντινάμο Κιέβου, για τους "32" του Europa League.

Ο Όλεγκ Μπλαχίν, που διατέλεσε προπονητής του Ολυμπιακού από το 1990 μέχρι το 1993, μίλησε στο κανάλι Football 1/2 για τον αγώνα των "ερυθρόλευκων" με τη Ντινάμο Κιέβου, για τους "32" του Europa League.

Ο 66χρονος δήλωσε ότι οι πιθανότητες των δύο ομάδων για πρόκριση είναι μοιρασμένες. Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Ξέρω ότι είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις στον Πειραιά. Πάντως, πιστεύω ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει ένα πλεονέκτημα επειδή παίζει τον πρώτο αγώνα στην Αθήνα.

Από την άλλη πλευρά, όμως, θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματός της, όταν ο Ολυμπιακός θα έχει παιχνίδια στα πόδια του. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Με τους οπαδούς της, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει θαύματα. Υπάρχουν πολύ φανατικοί οπαδοί στο σύλλογο αυτό. Αλλά οι πιθανότητες είναι 50 στις 50".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ