ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μια ανάσα από την Ουντινέζε ο Νικολάου

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÃÊÏË ÍÉÊÏËÁÏÕ (3-1) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÃÊÏË ÍÉÊÏËÁÏÕ (3-1) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται άμεσα η μεταγραφή του Δημήτρη Νικολάου από τον Ολυμπιακό στην Ουντινέζε, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 Radio 103,3.

Προ των πυλών της Serie A για λογαριασμό της Ουντινέζε βρίσκεται ο Δημήτρης Νικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 Radio 103,3.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό, την ιταλική ομάδα και την πλευρά του 20χρονου στόπερ ήταν σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες και όλα δείχνουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η μεταγραφή του παίκτη θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Ο Νικολάου θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού και την Ουντινέζε να διατηρεί δικαίωμα αγοράς του αντί προσυμφωνημένου ποσού. Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι αυτό θα γίνει με τη μέθοδο της υποχρεωτικής και όχι της προαιρετικής ρήτρας.

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Δευτέρα (27/7) την άφιξη του Γιασίν Μεριά, με τον Τυνήσιο στόπερ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους".

Με τον Ρόντερικ Μιράντα στον "αέρα" και τον Δημήτρη Νικολάου να ετοιμάζει βαλίτσες για την Serie A, οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ