ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ματιέ: "Θέλω να συνεχίσω στη Σπόρτινγκ"

Ματιέ: "Θέλω να συνεχίσω στη Σπόρτινγκ"

O 35χρονος Γάλλος αμυντικός που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, Ζερεμί Ματιέ, δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στη Σπόρτινγκ και περιμένει την απάντηση της πορτογαλικής ομάδας.

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Σπόρτινγκ εξέφρασε στους διοικούντες την ομάδα της Λισαβόνας ο 35χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός της, Ζερεμί Ματιέ, για τον οποίον ενδιαφέρον έχει δείξει ο Ολυμπιακός.

"Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω, μίλησα με την ομάδα. Τους είπα ότι θέλω να συνεχίσω, περιμένω την απάντηση της Σπόρτινγκ", υποστήριξε σε δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) των "λιονταριών" με την Τοντέλα για την 33η αγωνιστική της Primeira Liga ο Γάλλος.

Ο Ματιέ, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς και την τρέχουσα σεζόν μετρά τρία γκολ σε 31 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δεν διευκρίνισε μέχρι πότε θα περιμένει την απάντηση του κλαμπ της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Το Sport24.gr επικοινώνησε πριν από λίγες ημέρες με τρεις ρεπόρτερ στην Πορτογαλία, που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ. Ο Αλεσάντρε Μόιτα της Record, ο Ρουί Μιγκέλ Γκόμεζ της O Jogo και ο Ρουί Μπαϊονέτα της A Bola απάντησαν σε τέσσερα βασικά ερωτήματα για τον άλλοτε πρωταθλητή Ισπανίας και κάτοχο του Champions League με τη Μπαρτσελόνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ