ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Τους είπα πως πιστεύω στις δυνατότητες τους"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την επικράτηση του Ολυμπιακού με 4-1 αναφέρθηκε στα ίσα είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα και άλλαξε εντυπωσιακά την εικόνα τους.

Ένας διαφορετικός Ολυμπιακός βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 4-1 και ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της "NOVA" μίλησε για το τι άλλαξε στην ανάπαυλα του αγώνα:

"Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, μας δημιούργησε προβλήματα. Είχαμε δεχτεί και το γκολ. Μέσα στα αποδυτήρια τους είπα ότι πιστεύω στις ικανότητες τους και αυτό που παρουσιάζουμε δεν είναι η εικόνα μας. Να παίξουμε πιο άμεσο ποδόσφαιρο και ότι πιστεύω στις δυνατότητες τους. Να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτό κάναμε και δείξαμε τι έπρεπε να έχουμε κάνει από την αρχή".

Για τον τρόπο που έζησε το ματς και αν θέλει να αφιερώσει κάπου τη νίκη:
"Πραγματικά δεν ήταν κάτι πέρα από το κανονικό. Τη νίκη την αφιερώνω στους φιλάθλους μας που ήταν στο πλευρό μας και μας υποστήριζαν ακόμα και στο πρώτο μέρος που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, δεν είμαστε αρκετά καλά αλλά ο κόσμος είναι δίπλα μας".

Για την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι που δεν περίμενε κανείς:
"Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι εύκολο να έχεις τόσο σημαντικά παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Την Πέμπτη παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο μέρος. Ήθελα να δείξω ότι πιστεύω στους παίκτες μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ