ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Το 4-1 είναι η απόδειξη ότι ήμασταν αποτελεσματικοί"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην αποτελεσματικότητα που επέδειξε ο Ολυμπιακός μετά το 4-1 σε βάρος του Άρη. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" υποστήριξε, επίσης, ότι η ομάδα του δεν τα παρατά και πάει για έξι νίκες.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 4-1 σε βάρος του Άρη, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε: "Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, αλλά είναι γεγοινός ότι σε άλλα παιχνίδια όπως αυτό με τη Λαμία ήταν ασύλληπτο να κάνουμε τόσες ευκαιρίες και να μην μπορέσουμε να νικήσουμε. Είναι πολλά τα ματς που έχει συμβεί αυτό, αλλά σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί.

Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και οι αριθμοί δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα. Παρότι η νίκη μας ήταν δίκαιη, το σκορ είναι απόδειξη πως ήμασταν πάρα πολύ αποτελεσματικοί".

Για τη νίκη στα γενέθλια του Ολυμπιακού:

"Είναι σημαντική ημερομηνία και είμαστε χαρούμενοι που βοηθάμε να συνεχίζει με νίκες αυτή η ιστορική ομάδα".

Για τον Μασούρα:

"Είχα πει ότι κάθε παίκτης που έρχεται χρόνο. Το γκολ το έχει. Μπροεί να βελτιωθεί περισσότερο από τακτικής πλευράς, τεχνικά είναι ολοκληρωμένος".

Για τον Χασάν που ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή:

"Ο Χασάν έχει χτύπημα στα πλευρά, αύριο θα δούμε".

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

"Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο αυτό το ματς, αλλά δεν έχουμε παραιτηθεί. Είναι ένα από τα έξι ματς, ξέρουμε τη σημασία του. Θέλουμε να νικήσουμε και αυτό και όλα όσα έχουμε μπροστά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ