ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είδαμε στοιχεία που θέλουμε στο παιχνίδι μας"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φιλικό με την Πογκόν τόνισε πως η ομάδα του έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που δουλεύει στις προπονήσεις. Τι είπε ο Γιάννης Μασούρας.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στη Πολωνία με αντίπαλο τη Πογκόν με τον τεχνικό των "ερυθρόλευκων" στις δηλώσεις του στη "NOVA" να τονίζει για τα πρώτα συμπεράσματα που έχει βγάλει από την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας αλλά και το φιλικό με τους Πολωνούς.

Χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς είπε:

"Εμείς δίνουμε σημασία στο στυλ του παιχνιδιού, όχι στα αποτελέσματα, αν και σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας αλλά θα είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League. Είδαμε αρκετή κούραση στους ποδοσφαιριστές μας, κάτι φυσιολογικό καθώς τρεις μέρες κάνουμε διπλές προπονήσεις. Κρατάμε κάποια στοιχεία που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας".

Ενώ σε ερώτηση για το τι κρατάει τόνισε:
"Δεν είναι μόνο ότι έχουμε καινούριος παίκτες αλλά έχουμε και νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Τζολάκης, ο Σουρλής που μπορούν να παίξουν σε αυτά τα παιχνίδια και μπορούν να δείξουν ότι αξίζουν να είναι στον Ολυμπιακό. Έχουν έρθει και νέοι παίκτες που ήταν με τις εθνικές ομάδες και νέοι παίκτες αλλά διακρίνουμε κούραση όπως σας είπα".

Για την απόδοση του Ντουρμισάι στο δεύτερο μέρος:
"Είναι ένας παίκτης δικός μας τον υπολογίζουμε κανονικά. Είναι δύσκολο να τον κρίνουμε όμως από τώρα. Θα ήθελα να κρατήσουμε το ομαδικό και όχι το ατομικό".

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: "ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ"

Από την πλευρά του ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Γιάννης Μασούρας, υποστήριξε μετά το παιχνίδι:

"Είμαστε στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας, έχουμε κάνει σκληρή δουλειά με την ομάδα. Ήταν ένα δυνατό φιλικό για εμάς και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά.

Δεν μπορώ να πω ότι έχω προσωπικούς στόχους τώρα. Η προετοιμασία είναι αρκετά δυνατή έως τώρα, παιχνίδι με το παιχνίδι βλέπουμε τι θα γίνει.

Από την αρχή του παιχνιδιού δείξαμε ότι θέλουμε να έχουμε την κατοχή του αγώνα και είχαμε τις ευκαιρίες για κάποια γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ