ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Δεν σταματάμε εδώ, χτίζουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό"

CHAMPIONS LEAGUE / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με ανάρτηση στα social media, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση, ενώ υποσχέθηκε έναν δυνατό Ολυμπιακό, όπως τον ονειρεύονται οι φίλαθλοί του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Κράσνονταρ και στη Ρωσία και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Παρών στο νέο θρίαμβο των "ερυθρολεύκων" ήταν κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες.

Μία ημέρα αργότερα, ο ισχυρός άνδρας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, με ανάρτηση στα social media, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση, ενώ υποσχέθηκε έναν δυνατό Ολυμπιακό, όπως τον ονειρεύονται οι φίλαθλοί του.

Η ανάρτηση:

"Μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση χθες στο Κράσνονταρ, ο Ολυμπιακός μας επέστρεψε, εκεί όπου πραγματικά του ανήκει και μας αξίζει, στα φωτεινά αστέρια του Champions League ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Είμαι πολύ περήφανος για όλους και φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Ενωμένοι και με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε κάθε ημέρα να χτίζουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό, έναν Ολυμπιακό που μας κάνει να ονειρευόμαστε και να στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ"!

Μαρινάκης: "Δεν σταματάμε εδώ, χτίζουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ