ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καταγγελίες σε FIFA και UEFA ο Ολυμπιακός

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Στο Λιμάνι θα φτάσουν μέχρι UEFA και FIFA για να εκφράσουν τα παράπονά τους για Κουτσοκούμνη, ΕΠΟ και διαιτησία. Την ίδια στιγμή στου Ρέντη για να μην αποπροσανατολιστούν ενόψει ΠΑΣ και ΑΕΚ, αφήνουν στην άκρη τα διαιτητικά για να ασχοληθούν αποκλειστικά με το αγωνιστικό.

Ο Μάρκο Μάριν μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ δήλωσε ότι “ελπίζουμε να μας στείλουν έναν κανονικό διαιτητή στο ΟΑΚΑ”. Παράπονα για τη διαιτησία του Παπαπέτρου είχε εκφράσει και ο Τάκης Λεμονής.

Ηταν ίσως η πρώτη φορά φέτος που οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν δημοσίως για τον τρόπο αντιμετώπισης που τυγχάνουν από τους διαιτητές.

Μέχρι και πριν από την ΑΕΚ, ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν ο άνθρωπος που έβγαινε δημοσίως και έκανε κάποιες καταγγελίες για διάφορες διαιτητικές αποφάσεις που θεωρούσε ότι είχαν παρθεί εις βάρος του Ολυμπιακού.

Μετά την ΑΕΚ, λοιπόν, πήραν τη σκυτάλη οι παίκτες και ο προπονητής. Ωστόσο, επειδή εντός αποδυτηρίων πήγε να ξεφύγει λίγο η κατάσταση με την γκρίνια για τους διαιτητές και επειδή ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τα ματς με ΠΑΣ και ΑΕΚ, κόπηκαν... μαχαίρι διάφορες διαιτητοσυζητήσεις, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν 100% συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι.

Άλλωστε, δεν έχει και κανένα νόημα στο Ρέντη να καταναλώνουν οι ποδοσφαιριστές ενέργεια για τον Παπαπέτρου και τον... κάθε Παπαπέτρου. Οι παίκτες, λοιπόν, από χθες (17/4) ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το πώς θα προετοιμαστούν αγωνιστικά για τον ΠΑΣ και κατ' επέκταση για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Για τα διαιτητικά θα ασχοληθεί η ΠΑΕ...

Η ΠΑΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ, ΕΠΟ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Στην ΠΑΕ λοιπόν είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ως την FIFA και την UEFA για να εκφράσουν με κάθε επισημότητα μέσω καταγγελιών τα παράπονά τους για τον Κουτσοκούμνη, την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ και φυσικά για τη διαιτησία γενικότερα, από την οποία ο Ολυμπιακός έχει έντονα παράπονα.

Στο λιμάνι υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός βάλλεται διαρκώς, ότι “η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι” ήταν η διαιτησία στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και πώς ο βασικός υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Με λίγα λόγια, στο Ρέντη θα επιχειρηθεί με κάθε τρόπο οι παίκτες που ούτως ή άλλως βλέπουν... περίεργα πράγματα στη διαιτησία, να μην ασχοληθούν με τίποτε άλλο πέρα από τις προπονήσεις τους και την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια με ΠΑΣ και ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή όμως, με την ΕΠΟ, τον Κουτσοκούμνη και τα της διαιτησίας θα ασχοληθεί με επίσημες καταγγελίες προς την UEFA και την FIFA ο επίσημος Ολυμπιακός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ