ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά: "Δεν είναι τίποτα σοβαρό, 1-2 εβδομάδες εκτός"

Καμαρά: "Δεν είναι τίποτα σοβαρό, 1-2 εβδομάδες εκτός"

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γουϊνέας για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και υποστήριξε ότι θα μείνει το πολύ δύο εβδομάδες εκτός αγώνων.

Ο Μαντί Καμαρά έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, υπήρξαν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση μετά το τσίμπημα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, αλλά τα νέα ήταν ευχάριστα. Ο 21χρονος χαφ τη γλίτωσε με μια απλή σύσπαση του μυ (τράβηγμα ελαφράς μορφής).

Ο ίδιος τοποθετήθηκε για τον τραυματισμό του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γουϊνέας, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ ότι απέφυγε τη θλάση και υποστήριξε: "Δεν είναι κάτι σοβαρό. Έκανα εξετάσεις και μου είπαν ότι είναι χτύπημα που θα με αφήσει εκτός για μία με δύο εβδομάδες".

Την Πέμπτη (28/2, 19.30) υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λαμία για το Κύπελλο, ενώ ακολουθούν οι αγώνες με Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός), Άρη (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός).

Ο Καμαρά έχει ήδη καταγράψει φέτος 30 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Από αυτές, οι 18 είναι για τη Super League, οι δύο στο Κύπελλο και οι υπόλοιπες δέκα στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Τη γλίτωσε με σύσπαση ο Καμαρά, πάει για Άρη ο Ομάρ
Σίτι και Στουτγάρδη για Καμαρά

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ