ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τη γλίτωσε με σύσπαση ο Καμαρά, πάει για Άρη ο Ομάρ

Ολυμπιακός: Τη γλίτωσε με σύσπαση ο Καμαρά, πάει για Άρη ο Ομάρ

Ευχάριστα τα νέα για το νεαρό μέσο που θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με Απόλλωνα. Θα χρειαστεί λίγες ημέρες ακόμη ο Ομάρ για να ξεπεράσει τη θλάση. Μάλλον θα αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Άρη (10/3).

Ο... φόβος γλίτωσε τον Μαντί Καμαρά από τα χειρότερα. Ο διεθνής μέσος φοβήθηκε για θλάση, όταν ένιωσε τσίμπημα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού στη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ, και τελικά, με τη γρήγορη αντικατάσταση, γλίτωσε μεγαλύτερη ζημιά.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο 21χρονος χαφ δεν έχει υποστεί θλάση όπως εκφράστηκαν αρχικά φόβοι, αλλά τη γλίτωσε με μια απλή σύσπαση του μυ (τράβηγμα ελαφράς μορφής). Η γρήγορη αντικατάσταση και η άμεση αποκατάσταση θα του επιτρέψει να είναι ξανά ετοιμοπόλεμος την προσεχή Δευτέρα (4/3) για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχει, άλλωστε, ιδιαίτερος λόγος να ρισκάρει η τεχνική ηγεσία τη συμμετοχή του στη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Λαμία για το Κύπελλο, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα με το 3-3 του πρώτου αγώνα.

Σχετικά με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, τα νεότερα αναφέρουν πως μάλλον δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ούτε στη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε. Άρα δεν θα είναι στη 18άδα για το ματς της Ριζούπολης. Θα φουλάρει από την επόμενη, προκειμένου να είναι έτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης" (10/3).

Τέλος, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αντιμετώπισε αναπνευστικό πρόβλημα, εξαιτίας μιας μπαλιάς που δέχθηκε στο στήθος, είναι μια χαρά και θα παίξει κόντρα στη Λαμία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ