ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ημέρα Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό

FC Barcelona's Paulinho, left, is tackled Deportivo Coruna's Fabian Schar during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Coruna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Γκιγιέρμε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στο λιμάνι παλεύουν να κλείσουν με μεταγραφή τελικά την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ της Λα Κορούνια, ακόμα και μέσα στην Τετάρτη (8/8), είτε με τον Σιώπη στα έμψυχα ανταλλάγματα, είτε όχι!

Μετά τον Νάτχο αναμένονται άμεσα εξελίξεις στον Ολυμπιακό, ίσως και εντός Τετάρτης (8/8), για ακόμη έναν χαφ. Ο λόγος για τον Γκιγιέρμε, τον οποίο παλεύουν να φέρουν στην Ελλάδα οι "ερυθρόλευκοι" με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Η νέα πρόταση που έγινε από τους Πειραιώτες μπορεί να μην είναι τα 4 εκ. ευρώ που ζητάει η Λα Κρούνια για τον 27χρονο Βραζλιάνο άσο, ωστόσο, είναι καλύτερη από την προηγούμενη των Πειραιωτών, που αφορούσε τον δανεισμό του.

Η Ντεπορτίβο που εξακολουθεί να βγάζει μία εικόνα προς τα έξω ότι δεν βιάζεται να πουλήσει τον παίκτη και πώς είναι διατεθειμένη να περιμένει ακόμη και ως το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, δεν έχει κάποια άλλη σοβαρή πρόταση στα χέρια της.

Στην Ισπανία υποστήριζαν και έως αργά χθες το βράδυ, ότι ίσως και μέσα στη μέρα (8/8) να έχει ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό. Κι αυτό μπορεί να συμβεί είτε με τον Μανώλη Σιώπη στα ανταλλάγματα, είτε όχι...

Να τονίσουμε ότι ο Σιώπης είχε απασχολήσει την ομάδα της Γαλικίας πριν από ενάμισι μήνα. Μάλιστα, φέρεται να είχε φτάσει και πρόταση λίγο κάτω από 500 χιλιάδες ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του, η οποία απορρίφθηκε. Δεν αποκλείεται λοιπόν να παίξει σημαντικό ρόλο ο "κοντός" στην υπόθεση του Γκιγιέρμε.

Το βασικό ζητούμενο πάντως είναι ότι είναι πλέον πολύ πιθανό το "σίριαλ" με τον Γκιγιέρμε να φτάσει στο τέλος του παραμονή του ματς με την Λουκέρνη.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ