Η θέση του Ολυμπιακού για τη συνάντηση με Βασιλειάδη

Διαβάστε τις απόψεις που εξέφρασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη σχετικά με τις μετακινήσεις οπαδών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετείχε στη συνάντηση υπό τον Γιώργο Βασιλειάδη στο γραφείο του αναφορικά με τις μετακινήσεις οπαδών και εξέφρασε τις θέσεις της μέσω των κ.κ. Μώραλη, Κουντούρη και Μπαταγιάννη.

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού μετέφεραν τη δυσαρέσκεια του κόσμου της ομάδας για την διαφορετική αντιμετώπιση οπαδών άλλων ομάδων και ζήτησαν το λόγο που δεν έχει τηρηθεί ο νόμος. Αναφέρθηκαν μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οργανωμένων μετακινήσεων που έγιναν "υπό την ανοχή της Πολιτείας", όπως τόνισαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο λιμάνι, οι εκπρόσωποι της Πολιτείας δεσμεύτηκαν ότι θα υπάρξουν τιμωρίες όσων παρανόμησα και ότι όσοι υποτροπιάσουν μέσα στην τρέχουσα σεζόν και επαναλάβουν τις παρανομίες τους, θα τιμωρηθούν ακόμα πιο αυστηρά.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν ένα ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο για τη νέα χρονιά που θα περιλαμβάνει και τις μετακινήσεις των οπαδών, αλλά και τη λειτουργία των συνδέσμων.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24