ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η συζήτηση περί Αχμέτ Χασάν και Ολυμπιακού άρχισε πάλι στην Πορτογαλία

Braga's Ahmed Hassan celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group F soccer match between SC Braga and FC Groningen at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 1, 2015.  (AP Photo/Paulo Duarte)
Braga's Ahmed Hassan celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group F soccer match between SC Braga and FC Groningen at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 1, 2015. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Έντονη φημολογία από το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου για τον Αιγύπτιο φορ ότι «τελειώνει» από την Μπράγκα, επειδή από πίσω κρύβεται ο Ολυμπιακός!

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Ούτε για τον Γκιγιέρμε (πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως και μέσα στη μέρα θα είναι στην Αθηνα για ιατρικά), ούτε και για το αν έχει προχωρήσει και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Η ουσία είναι ότι στην Πορτογαλία επικρατεί ένα κλίμα από το βράδυ της Τετάρτης (15/8) ότι ο Αχμέντ Χασάν ή «Κόκα» προσπέρασε τους Σολδάνο και Ρούι Φόντε. Από εκεί δηλαδή που ήταν τρίτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ντυθεί στα κόκκινα!

Ο Αιγύπτιος φορ της Μπράγκα απασχολεί και την Ρίζεσπορ, η οποία θέλει και τον Τζούρτζεβιτς! Της ταιριάζει όμως περισσότερο στα αγωνιστικά της «θέλω» ο Σέρβος.

Και από την Τουρκία προκύπτει πάντως ότι ο Αχμέντ Χασάν έχει κλείσει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και εικάζουν ότι θα είναι ο Ολυμπιακός.

Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Μην ξεχνάμε ότι ο Αιγύπτιος φορ ήταν προ των πυλών και πριν από είκοσι μέρες, αλλά τελικά «στράβωσε» η δουλειά από εκεί που ήταν σχεδόν όλα συμφωνημένα και ο παίκτης ετοιμαζόταν να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Οπότε, ας περιμένουμε τις εξελίξεις σήμερα για να δούμε αν έχουν βάση τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία για τον Χασάν που εδώ και πολύ καιρό δεν υπολογίζεται από την Μπράγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πρόβα τζενεράλε" ενόψει Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι
Κασάμι: "Ο Ολυμπιακός έβαλε άνδρες ασφαλείας έξω από το σπίτι μου"
Έρχεται την Παρασκευή στην Αθήνα ο Γκιλιέρμε
Μαρτίνς: "Όποιος είναι στον Ολυμπιακό, πρέπει να παίζει για τη νίκη"
Τοροσίδης: "Να μαζέψουμε βαθμούς για την Ελλάδα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ