ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κασάμι: "Ο Ολυμπιακός έβαλε άνδρες ασφαλείας έξω από το σπίτι μου"

Κασάμι: "Ο Ολυμπιακός έβαλε άνδρες ασφαλείας έξω από το σπίτι μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παϊτίμ Κασάμι παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Goal.com", όπου αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, αλλά και όσα συνέβησαν μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις που έκανε για την ΑΕΚ.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα " Goal.com" ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός χαφ έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του, στάθηκε στην απόφασή του να έρθει στους "ερυθρολεύκους", ενώ αποκάλυψε πως μετά τη δήλωση που είχε κάνει κατά της ΑΕΚ τον Φεβρουάριο του 2016, τον ακολουθούσαν αυτοκίνητα μέχρι το σπίτι του.

Παράλληλα, στάθηκε στην αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του, ενώ υποστήριξε πως αγαπάει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και γενικότερα τον ελληνικό σύλλογο. Θυμίζουμε πως την Τρίτη (14/08) είχε βγει ένα μικρό teaser της συνέντευξης του 26χρονου μέσου της Σιόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Για την απόφαση να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό: "Ήταν μία μεγάλη ομάδα και ήταν εύκολο όταν είδα να υπογράφει παίκτες όπως ο Ιμπραΐμ (σ.σ. Αφελάι) και ο Ερίκ Αμπιντάλ από την Μπαρτσελόνα. Ήξερα πως πηγαίνω σε έναν σύλλογο που κατακτά τίτλους και ήμουν χαρούμενος με την απόφασή μου".

Για τις απαξιωτικές δηλώσεις για την ΑΕΚ, ύστερα από την ήττα σε ντέρμπι το 2016: "Ήταν ο θυμός μετά το παιχνίδι. Επειδή είχαμε χάσει το ματς. Προκάλεσε (σ.σ. η δήλωσή του) μεγάλο αντίκτυπο, αλλά δεν το μετανιώνω, επειδή αγαπάω τον Ολυμπιακό, τους φιλάθλους και τον πρόεδρο. Υπερασπίστηκα τους συμπαίκτες μου και το σύλλογο".

Για το τι ακολούθησε ύστερα από τις δηλώσεις του: "Δύο ή τρεις φορές με ακολουθούσαν αυτοκίνητα μέχρι το σπίτι μου. Μετά από αυτό, ο σύλλογος με προστάτεψε και μου έδωσε έναν από τους ανθρώπους ασφαλείας του προκειμένου να κάνουν περιπολίες γύρω από το σπίτι μου. Το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστιο, δεν μπορείτε να φανταστείτε".

Για την αποδοχή του κόσμου: " Πάντα λαμβάνω όμορφα μηνύματα από τους φίλους της Φούλαμ, αλλά προφανώς και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ο οποίοι πεθάνουν για να επιστρέψω στην ομάδα. Είχαν ένα σύνθημα για εμένα, το οποίο έλεγε: 'Κασάμι, μην φύγεις ποτέ από το λιμάνι".

Ο Κασάμι είχε δηλώσει στη Nova: " Είδατε όλοι τι συνέβη σήμερα. Είναι ντροπή! Όπου πηγαίνουμε λένε ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει μόνο με τον διαιτητή. Και είδατε σήμερα πώς μας κέρδισαν. Μόνο έτσι μπορούσε να μας κερδίσει η ΑΕΚ. Είναι μια μικρή ομάδα, 16 βαθμούς πίσω μας. Δεν μπορούσε να μας κερδίσει αλλιώς.

Οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν γελοίες. Μου έγινε μαρκάρισμα από τον Σουκουλίνι από πίσω και δεν έδωσε τη γα%@νη κόκκινη. Ούτε κίτρινη δεν έδωσε! Και αμέσως μετά έδωσε την αποβολή στον Μποτία. Και δεν είχε τα @@χίδια να πάρει πάνω του την ευθύνη. Πήγε στον βοηθό και τον ρωτούσε: "Ήταν τελευταίος παίκτης; Ήταν τελευταίος;".

Σήμερα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ πανηγύρισαν σαν να κέρδισαν το πρωτάθλημα. Αλλά στο τέλος εμείς θα σηκώσουμε το πρωτάθλημα, όπως είπε και ο προπονητής, γιατί το αξίζουμε. Εύχομαι στο μέλλον και στην ΑΕΚ να το πάρουν κάποια στιγμή, για να δούνε οι φίλαθλοί της πώς είναι να παίρνεις έναν τίτλο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ