ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκιλιέρμε στο Sport24.gr: "Τώρα πάμε για την πρόκριση!"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε, μιλά στο Sport24.gr για τη νίκη (4-1) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τη ρεβάνς με τον Ντινάμο και την επίμαχη φάση που έδειξε το έμβλημα της ομάδας του στον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε (4-1) την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League και αύξησε στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά του από την τρίτη, Ένωση. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος των ερυθρόλευκων, Γκιλιέρμε, μίλησε στο Sport24.gr - στη μεικτή ζώνη του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά τη λήξη του ντέρμπι - για την επικράτηση της ομάδας του.

Ο Νοτιοαμερικανός εξήγησε γιατί έδειξε το έμβλημα της ομάδας του στον Τάσο Μπακασέτα, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στο Κίεβο επί της Ντινάμο στους 16 του Europa League.

- Ένα σχόλιο για τη νίκη στο ντέρμπι...

"Πολύ σημαντική νίκη γιατί ήρθαμε από μια ήττα στο άλλο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ κι από μια ισοπαλία κόντρα στην Ντινάμο. Ειδικά το ματς κόντρα στους Ουκρανούς έπρεπε να το νικήσουμε. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση".

- Σας τρόμαξε το γεγονός ότι βρεθήκατε πίσω στο σκορ για δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι από το γκολ του Πόνσε;

"Από την αρχή πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Κάναμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, πολύ κάτω από τις προσδοκίες και τις δικές μας και των οπαδών μας. Αλλά, το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο, βάλαμε τέσσερα γκολ και αξίζαμε τη νίκη".

- Πόσο δύσκολο κάνει το 2-2 στο Φάληρο τη ρεβάνς του Κιέβου για την πρόκριση στους 16 του Europa League;

"Θα είναι δύσκολο ματς, όπως και το πρώτο. Αλλά με την ομάδα που έχουμε, πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε. Θα είναι δύσκολο, αναμφίβολα. Είμαστε προετοιμασμένοι όμως να προκριθούμε".

- Έβγαλε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ μια τάση προσωπικής εκδίκησης, ένα θυμό για την εικόνα που έδειξε στην Τούμπα;

"Όχι, όχι. Ήταν κάτι που συνέβη στην Τούμπα. Κάναμε άσχημο ματς στον ΠΑΟΚ και η ήττα ήταν σκληρή".

- Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα;

"Ναι, νομίζω ότι ναι. Νομίζω ότι και εμείς και ο ΠΑΟΚ κάνουμε καλό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε ότι εμείς δεν παίξαμε καλά σε ορισμένες αναμετρήσεις".

- Με τη δεύτερη θέση σχεδόν "κλειδωμένη", το Κύπελλο στα προημιτελικά, είναι ο τελικός του Europa League ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού;

"Ναι, πρώτα να γίνει το επόμενο βήμα. Εάν περάσουμε, πρώτα ο Θεός, την Ντινάμο θα έχουμε κάνει ακόμη ένα βήμα".

- Η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης του ματς σε έδειξε να δείχνεις το έμβλημα του Ολυμπιακού στον Τάσο Μπακασέτα. Τι συνέβη;

"Ήταν μια παρεξήγηση. Με έσπρωξε, με τράβηξε από το λαιμό και από τη φανέλα. Ήταν κάτι στιγμιαίο και τίποτα περισσότερο. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ