ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για 3+1 χρόνια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γιαννιώτης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η μεταγραφή του Ανδρέα Γιαννιώτη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκληρώνεται. Ο 27χρονος τερματοφύλακας υπογράφει για 3+1 χρόνια στην ομάδα του Ισραήλ, όπου κοουτσάρει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Στο Ισραήλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο 27χρονος γκολκίπερ, που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, συμφώνησε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Μάλιστα το συμβόλαιο που θα υπογράψει είναι για τρία χρόνια με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη.

Φέτος με τους "ερυθρόλευκους" ο διεθνής τερματοφύλακας έκανε 13 συμμετοχές, εκ των οποίων επτά στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο και πέντε στην Ευρώπη. Τελευταία του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό ήταν η αναμέτρηση του κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, την 1η Νοεμβρίου.

Ενώ ξεκίνησε ως ο βασικός κίπερ των Πειραιωτών, στη συνέχεια ο Ζοζέ Σα πήρε τη θέση του. Στο παρελθόν ο Γιαννιώτης έχει παίξει σε Εθνικό Γαζώρου, Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Ατρόμητο. Στο Ισραήλ έχουν αγωνιστεί παλαιότερα κι άλλοι Έλληνες παίκτες, όπως ο Σωτήρης Νίνης, ο Θανάσης Παπάζογλου, ο Λουκάς Βύντρα και ο Γιάννης Ανέστης και ο Κλάους Αθανασιάδης.

Η Μακάμπι κατέκτησε φέτος με άνεση το πρωτάθλημα στο Ισραήλ. Συγκέντρωσε 66 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Μακάμπι Χάιφα "μάζεψε" μόλις 44.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ