ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέρνει Μπα ο Μοντέστο

Φέρνει Μπα ο Μοντέστο

Ο Κορσικανός που είχε λείψει τις προηγούμενες μέρες από την Ελλάδα, έχει εντοπίσει τον 23χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό της Γκαζελέκ Αζαξιό και προσπαθεί να τον πάρει στον Ολυμπιακό (VIDEOS).

Μία κίνηση ενόψει καλοκαιριού αναμένεται να γίνει μέσα στις γιορτές, καθώς ο Φρανσουά Μοντέστο που απουσίαζε τις προηγούμενες μέρες στην Γαλλία, είναι έτοιμος να φέρει στην Ελλάδα τον... δίδυμο πύργο του Παπέ Σισέ.

Ο λόγος για τον Ουσεϊνού Μπα που αγωνίζεται στην Γκαζελέκ Αζαξιό, έχει ύψος 1.92μ., είναι αριστεροπόδαρος και έχει την τελευταία διετία 45 συμμετοχές στη 2η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2020, αλλά ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη την κίνησή του για να τον αποκτήσει από τώρα με... θέα τον Ιούνιο του 2019, όπως είχε συμβεί δηλαδή πριν από δύο χρόνια και με τον Παπέ Σισέ, αλλά και πέρσι με τον Μαντί Καμαρά.

Κύριο χαρακτηριστικό του Μπα είναι η ταχύτητά του, η δύναμή του στο ψηλό παιχνίδι, η αλτικότητά του και ο δυναμισμός του. Δεν έχει κλείσει ακόμη, αλλά όλα δείχνουν ότι η υπόθεση οδεύει προς αίσιο τέλος.

ΔΕΙΤΕ VIDEOS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ