ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζονται για Μπέρνλι οι Γκιλιέρμε και Χασάν

Ετοιμάζονται για Μπέρνλι οι Γκιλιέρμε και Χασάν

Ο Γκιλιέρμε και ο Αχμέτ Χασάν έχουν κάνει προετοιμασία με τις πρώην ομάδες τους και στου Ρέντη δεν το αποκλείουν να βρεθούν και οι δύο στη 18άδα του αγώνα της Πέμπτης (23/8, 21.00).

Ο Βασίλης Τοροσίδης μπήκε στην αποστολή του φιλικού με την Λεγκανές τρεις μέρες μετά την επιστροφή του στο λιμάνι. Έχοντας κάνει το προηγούμενο διάστημα μόνος του προπονήσεις, έφτασε στο σημείο να κερδίσει θέση στη 18άδα του πρώτου αγώνα με την Λουκέρνη και να παίξει κιόλας μερικά λεπτά στις καθυστερήσεις.

Ο Νάτχο από την πλευρά του προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στην Ελβετία και το πιθανότερο είναι να τον δούμε στην αποστολή, είτε στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό (26/8), είτε στη ρεβάνς με την Μπέρνλι στην Αγγλία (30/8).

Τι συμβαίνει όμως με τα δύο τελευταία νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Τόσο ο Γκιλιέρμε, όσο και ο Αχμέντ Χασάν, έδειξαν με το "καλημέρα" στου Ρέντη ότι αν το θελήσει ο Μαρτίνς, μπορεί να τους έχει έστω στη 18άδα του πρώτου αγώνα με την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη την προσεχή Πέμπτη (23/8, 21.00).

Παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι και οι δύο έκαναν κανονικά προετοιμασία με τις Λα Κορούνια και Μπράγκα, παρότι το τελευταίο διάστημα δεν έκαναν προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Έκαναν ωστόσο προπόνηση με γυμναστές που τους είχαν παραχωρήσει οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι.

Ο Γκιλιέρμε και ο Χασάν λοιπόν θέλουν να παίξουν κόντρα στην Μπέρνλι. Ωστόσο, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Μαρτίνς, ο οποίος στην παρούσα φάση σκέφτεται πολύ σοβαρά να ξαναπάει εναντίον των Άγγλων με την ενδεκάδα που παρέταξε με την Λουκέρνη. Κι από εκεί και πέρα, παραμένει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να δούμε τον Γκιλιέρμε και τον Χασάν να βρίσκονται κανονικά στη 18άδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι επόμενοι τέσσερις στην πόρτα εξόδου του Ολυμπιακού
"Πρώτη" για Γκιλιέρμε και Χασάν με τα ερυθρόλευκα
Το μήνυμα του Ζιοβάνι στον Γκιλιέρμε για Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ