ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένχελς: "Απίστευτη ατμόσφαιρα"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπιόρν Ένχελς στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού κι η οποία βοήθησε σημαντικά προκειμένου οι "ερυθρόλευκοι" να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αποσπώντας μία σπουδαία ισοπαλία (0-0) στη μάχη που δίνει για την κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου. Μεταξύ των διακριθέντων, ο Μπιόρν Ένχελς, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και εκθείασε τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Σπόρτινγκ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ήταν μια πολύ σπουδαία απόδοση. Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, κυρίως για τον κόσμο μας. Ήμασταν πολύ καλοί, σταθήκαμε καλά και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Για την ατμόσφαιρα: "Έχω παίξει και στο πρωτάθλημα του Βελγίου σε 'καυτές' ατμόσφαιρες. Σήμερα, ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι φανταστικό. Σε κάθε παίκτη δίνει έξτρα κίνητρο, όταν παίζει σε μια τέτοια ατμόσφαιρα".

Για τη μάχη της τρίτης θέσης: "Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν αυτόν το βαθμό. Μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα κόντρα στην Σπόρτινγκ και να παλέψουμε μαζί της για την τρίτη θέση".

Για το αν έχει προσαρμοστεί: "Η αρχή ήταν δύσκολη. Έπρεπε να προσαρμοστώ. Παιχνίδι με το παιχνίδι τα πηγαίνω καλύτερα. Τώρα που περνάνε παιχνίδια, νιώθω καλύτερα και αυτό με κάνει ευτυχισμένο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ