ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμρέ Μορ: Σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμρέ Μορ γνωρίζει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν καίγεται για την παραμονή του και σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ήρθε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η προοπτική ήταν να καλύψει το κενό που άφησε ο Ντανιέλ Ποντένσε, όπου είχε υπογράψει στους Γουλβς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βέβαια, βλέποντας την ομάδα να μπαίνει στον κρίσιμο μήνα (Φεβρουάριο) όπου θα σήμαινε πολλά, δεν πήρε ρίσκα, συνέχισε με τους γνωστούς σε αυτόν ποδοσφαιριστές και έτσι ο Εμρέ Μορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, δεν μπόρεσε να δείξει καν τι αξίζει. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που έχει προκαλέσει ντόρο από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, φαίνεται πως συμβιβάζεται με το τι τον περιμένει το επόμενο διάστημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν… καίγεται για την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Δεν δείχνει να πιστεύει πως ο Μορ έχει θέση στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου και ο νεαρός εξτρέμ, σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα.

Βρίσκεται και αυτός στην Ελλάδα πλέον, περιμένοντας την επιστροφή στις προπονήσεις, να κλείσει η σεζόν και να δει τι μπορεί να έχει για τη νέα χρονιά.

ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ

Ένα πράγμα που έχει κάνει εντύπωση σε αρκετούς. Ο Μορ βγήκε να τρέξει στα νότια προάστια. Όπως κάνουν πολλοί «ερυθρόλευκοι». Εντύπωση βέβαια σε αυτούς που τον αντιλήφθηκαν, έκανε πως ο Μορ έτρεχε με τις φόρμες της Γαλατά. Όπως και σε ιστορία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μπλούζα της Γαλατά ήταν.

Θυμίζουμε πως στη Γαλατά είχε δοθεί ως δανεικός από τη Θέλτα… Τώρα τι έχει στο μυαλό του, ο ίδιος ξέρει καλύτερα. Πάντως επανεκκίνηση στην καριέρα του μέσω του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να κάνει. Προφανώς και δεν έδειξε ότι άξιζε κάτι καλύτερο. Μπάλα καντάρια, ναι, αλλά…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ