ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για το 45οπρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για το 45οπρωτάθλημα
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Το ελεύθερο για προπονήσεις σε γκρουπ από 5 Μαΐου δόθηκε και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετρώντας αντίστροφα για το 45ο πρωτάθλημα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έδωσε το μήνυμα για την αντίστροφη μέτρηση. Όπως έγινε γνωστό, από 5 Μαΐου θα γίνει η επιστροφή προπονήσεων των ομάδων της Super League σε γκρουπ 6-8 ατόμων.

Μια αναμενόμενη εξέλιξη, όπως είχαμε επισημάνει και σε παλιότερο άρθρο. Αυτό είχε στο μυαλό του και ο Πέδρο Μαρτίνς που βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, μαζί με τους παίκτες που είχαν πάρει άδεια δύο εβδομάδων.

Ο Μαρτίνς το πλάνο του Ολυμπιακού το έχει ήδη στο μυαλό του, ωστόσο θα δει ορισμένα πράγματα που τον ενδιαφέρουν. Όλο αυτό το διάστημα, οι παίκτες ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα ο καθένας, όπως βέβαια μπορούσε να το υπηρετήσει.

Σε συνδυασμό με τους συνεργάτες του έτσι, θα υποβάλλει τους ερυθρόλευκους σε μια σειρά εξετάσεων και θα τους γίνει γνωστό το πως θα προπονούνται. Πως θα έχουν τα γκρουπ δηλαδή…

Ουσιαστικά, όλα δείχνουν πως θα δημιουργηθούν τέσσερα γκρουπ παικτών. Υπάρχουν οι τερματοφύλακες που έτσι κι αλλιώς δούλευαν ξεχωριστά, ενώ ενδιαφέρον θα έχει η στάση με τους πιτσιρικάδες. Αν θα είναι δηλαδή σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας. Μην ξεχνάμε πως ο Σουντανί είναι στο στάδιο της αποκατάστασής του από τον τραυματισμό, από εκεί και πέρα, όμως,

Αν βγάλει κανείς έτσι τους παραπάνω, απομένουν οι 22 που είναι οι: Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Καφού, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο, Μορ, Ελ Αραμπί και Χασάν.

Ο Μαρτίνς έτσι, θα αποφασίσει πως θα έχουν τα γκρουπ, βάζοντας πλέον μπροστά το πλάνο για την αντίστροφη μέτρηση της κατάκτησης του 45πρωταθλήματος. Ήθελαν οι ερυθρόλευκοι την επανέναρξη των αγώνων, μην ξεχνάμε πάντα πως εκκρεμεί εκτός του Κυπέλλου στην Ελλάδα και η ρεβάνς με τους Γουλβς για το EuropaLeague, μετά το 1-1 στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη.

Εννοείται πως όλα θα γίνουν όπως προβλέπεται. Ο Ολυμπιακός άλλωστε, ήταν από τις ομάδες που υιοθέτησαν με το "καλημέρα" τα μέτρα για τον κορονοϊό. Τέλη Φεβρουαρίου ταξίδευε στο Λονδίνο με την αποστολή να φοράει μάσκες, όταν οι τότε εικόνες στην Αγγλία, ξένιζαν στους ντόπιους.

Ο γιατρός των ερυθρολεύκων, Χρήστος Θέος άλλωστε, είναι ενημερωμένος όλο αυτό το διάστημα για την κατάσταση όλων των παικτών, γενικά υπήρχε μια κινητοποίηση και κανείς δεν… έμεινε εκτός του πλάνου στιγμή. Συνεχόμενες οδηγίες και από τα μέλη της διοίκησης, που έδειξε να είναι στο πλευρό των παικτών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ