ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: Πού να μην είχε και τον... ιό του VAR

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο "καυτός" Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει αφήσει στην άκρη κάθε κουβέντα για την επίθεση του Ολυμπιακού και δικαιώνει τους "ερυθρόλευκους" για την επιλογή τους.

Τη δουλειά του την έκανε ξανά, αλλά ο… ιός του VAR τον "χτύπησε" και πάλι, με αποτέλεσμα ο Ελ Αραμπί να χάσει ένα γκολ που έδειξε την ποιότητά του ως φορ. Ανεξάρτητα αν το γκολ του 26ου λεπτού κόντρα στην ΑΕΚ ακυρώθηκε (για χέρι του Γκιλιέρμε), ο Μαροκινός φορ έκανε αυτό που έπρεπε.

Κυνήγησε τη φάση, ανάγκασε Βράνιες και Τσιντώτα να κάνουν το λάθος και με τεράστια ψυχραιμία, "άδειασε" και τον Τσιγκρίνσκι για να πλασάρει σωστά. Πανηγύρισε με τα… πιστόλια του, αλλά βρέθηκε στο ίδιο έργο με αυτό στη Λάρισα. Εκεί ο Ελ Αραμπί, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, κερδίζει πέναλτι, σκοράρει δύο φορές, αλλά και πάλι με τη χρήση του VAR ακυρώνονται!

ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ…

Ο 32χρονος φορ, δικαιώνει άπαντες για τη μεταγραφή του. Τέλη Οκτώβρη, δεν υπάρχει καμία κουβέντα για επιθετικό πρόβλημα, όταν πέρσι γινόταν το… έλα να δεις. Μέχρι να έρθει ο Σολδάνο αρχές Ιανουαρίου, ανεξάρτητα αν δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Αν δει κανείς τα επιτεύγματα του Ελ Αραμπί με την ερυθρόλευκη φανέλα, μπορεί να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι. Μέσω της εικόνας του εδώ άλλωστε, κερδίζει την επιστροφή του στην εθνική ομάδα του Μαρόκου…

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Ο Ελ Αραμπί, μετράει 13 συμμετοχές και 7 γκολ με τον Ολυμπιακό, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ένστικτό του μέσα στην περιοχή… φονικό για κάθε αντίπαλο. Ο 32χρονος επιθετικός αν δεν είχε δει τα γκολ του μέσω VAR να ακυρώνονται, θα μετρούσε ήδη 10. Απίστευτη επίδοση για το χρόνο συμμετοχής του, γιατί…

Έχει αγωνιστεί 675 λεπτά! Ουσιαστικά δηλαδή, είναι σαν να έχει παίξει επτά ματς ολόκληρα και άλλο ένα ημίχρονο! Για να το καταλάβετε, πιο απλά… Οι τέσσερις από τις συμμετοχές του είναι στο τέλος, πρόλαβε τις καθυστερήσεις των αγώνων. Αυτό έγινε στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, στην Τουρκία με την Μπασακσεχίρ και εντός με την Τότεναμ).

Έχει ολοκληρώσει μόλις τρία ματς! Αυτά με Μπάγερν Μονάχου εντός, Λαμία πάλι στο Καραϊσκάκη και την ΑΕΛ εκτός! Έγινε αλλαγή στο τέλος στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η μπάλα πηγαίνει στην περιοχή και ο Ελ Αραμπί εκτελεί για… πλάκα. Μήπως δεν το έκανε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και τον Νόιερ; Με τη βοήθεια του goal line technology βέβαια, αλλά τη δουλειά του την έκανε μια χαρά. Αξέχαστα τα δύο του γκολ στη Ρωσία με την Κράσνονταρ, εκεί που μάλιστα μπήκε τελευταία στιγμή στην εντεκάδα λόγω των ενοχλήσεων του Γκερέρο στην προθέρμανση.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκόραρε στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη και εντός έδρας με Λαμία, Βόλο και Αστέρα Τρίπολης.

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΠΑΛΕΣ

Οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές και ο Ολυμπιακός δείχνει ήρεμος επιθετικά. Σε ματς μάλιστα που δεν έχει τροφοδοτηθεί και όσο θα ήθελε, όσο θα περίμεναν οι περισσότεροι. Είναι σαφέστατα ένα στοιχείο που ενδιαφέρει πολύ τον Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια. Πως θα καταφέρουν να μπουν περισσότερο στα ματς οι φορ, όσον αφορά στη δημιουργία από την υπόλοιπη ομάδα. Οι λύσεις βέβαια ως τώρα βρίσκονται, η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει στο πρωτάθλημα και ο Ελ Αραμπί υπόσχεται πως θα συνεχίσει εξίσου… καυτός.

Αν καταφέρει και ξεπεράσει και τον… ιό του VAR, σίγουρα θα έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για μια πολύ γεμάτη σεζόν στον Ολυμπιακό. Και ο ίδιος άλλωστε νιώθει μια χαρά στην Ελλάδα, απόλυτα ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση κόσμου και ανθρώπων της ομάδας. Περνάει μια χαρά με την οικογένειά του και πλέον, παίρνει τις ανάσες του για να συνεχίσει και με άλλα γκολ.

Έστω και αν είναι νωρίς, στο μυαλό του Μαρτίνς για το Σάββατο στην Ξάνθη, δείχνει το φαβορί για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Με τον Γκερέρο να περιμένει τη σειρά του στο Μόναχο προφανώς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ