ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτή την ομάδα προτιμάτε για αντίπαλο του Ολυμπιακού

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

To Sport24.gr ζήτησε απ' τους αναγνώστες του να επιλέξουν τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League. Δείτε ποια ομάδα-έκπληξη κέρδισε τις προτιμήσεις.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Παρτίζαν και το μεσημέρι της Παρασκευής (04/08, 13:00) μπαίνει στην κληρωτίδα των playoffs του Champions League. Υποψήφιοι αντίπαλοι των "ερυθρολεύκων", που βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών, είναι οι Ριέκα, Αστάνα, Καραμπάγκ, Σλάβια Πράγας και Χαποέλ Μπερ Σεβά.

To Sport24.gr ζήτησε απ' τους αναγνώστες του να επιλέξουν τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στο δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά να κερδίζει τις προτιμήσεις, λαμβάνοντας το 33% των ψήφων.

Ακολουθεί η Ριέκα με 21%, η Καραμπάγκ με 17%, η Σλάβια Πράγας με 15%, ενώ στην τελευταία θέση είναι η Αστάνα, την οποία η ομάδα του Μπεσνίκ Χάσι συνάντησε πέρυσι στους ομίλους του Europa League.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πέρυσι τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό λόγω της ήττας με 0-1 στο Ισραήλ (0-0 το πρώτο παιχνίδι στο "Καραϊσκάκης"). Πιθανότατα, οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" θέλουν μία... ρεβάνς απ' τους Ισραηλινούς.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αυτή την ομάδα προτιμάτε για αντίπαλο του Ολυμπιακού

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ