ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλέν: "Έξυπνος ο Ποντένσε, ξέρει πώς παίζω"

Αλέν: "Έξυπνος ο Ποντένσε, ξέρει πώς παίζω"

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπομπί Αλέν, σε συνέντευξη στη Σκωτία αναφέρθηκε στο λάθος που έκανε στο Μολινό με αντίπαλο τη Γουλβς, εστιάζοντας στην εξυπνάδα του πρώην συμπαίκτη του, Ντανιέλ Ποντένσε.

Συνέντευξη στη σκωτσέζικη εφημερίδα Daily Record παραχώρησε ο Μπομπί Αλέν. Ο 28χρονος Γάλλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ρωτήθηκε κι απάντησε για το λάθος που έκανε στο Μολινό στη ρεβάνς με τη Γουλβς, εστιάζοντας στην εξυπνάδα του πρώην συμπαίκτη του στους ερυθρόλευκους, Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος γνώριζε το παιχνίδι του.

"Ο Ποντένσε ήταν πολύ έξυπνος, παίξαμε μαζί στον Ολυμπιακό, οπότε με ξέρει. Έτρεξε προς εμένα και σηκώθηκα. Θα έπρεπε να πάω χαμηλά και τότε θα ήταν φάουλ για μένα. Ξέρει ότι μου αρέσει να παίζω με την μπάλα στα πόδια μου, οπότε έτρεξε σε μένα, αλλά είναι ένα μάθημα που έμαθα.

Ο Ζοσέ Σα είναι ο τερματοφύλακας, τρίτος στην σειρά για την Πορτογαλία, αλλά ήμουν τυχερός που έπαιξα στην αναμέτρηση της για τη ρεβάνς των 16 του Europa League με τη Γουλβς. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Ήμουν λίγο ανήσυχος στην προθέρμανση, αλλά ένιωσα καλά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι. Μας άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα", υποστήριξε σχετικά με το ματς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από τη σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

"Όταν ο Ολυμπιακός μου έκανε πρόταση αποφάσισα να πάω. Ήταν υπέροχο. Έχω παίξει στο πρωτάθλημα, το οποίο κατακτήσαμε και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα. Αυτός θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειώσω τη σεζόν, οπότε θα ήθελα πολύ να παίξω. Οι άνθρωποι στην Αθήνα είναι υπέροχοι και όλοι είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο και έτσι μου θυμίζει λίγο τη Σκωτία. Μου αρέσει και θέλω να παίξω περισσότερο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ