ΟΦΗ

Σίμος: "Το παιχνίδι κρίθηκε σε στιγμές"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο κόουτς του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, τόνισε ότι η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό κρίθηκε σε στιγμές κατά τις οποίες οι παίκτες του δεν αντέδρασαν όπως έπρεπε.

Για μία ακόμα φορά ο ΟΦΗ ηττήθηκε μακριά από το Ηράκλειο. Η ομάδα του Ηρακλείου, σε ένα ματς το οποίο λόγω καιρικών συνθηκών πήγε στη δύναμη, ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έφτασε τις έξι διαδοχικές εκτός έδρας ήττες.

Ο Γιώργος Σίμος στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Δυστυχώς σήμερα δεν μπορούμε να πούμε πολλά για ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι κρίθηκε σε στιγμές στις οποίες η συγκέντρωσή μας και η αποφασιστικότητά μας δεν ήταν αυτές που έπρεπε. Δυστυχώς κρίθηκε το παιχνίδι εκεί".

Σε ερώτηση για την εικόνα του ΟΦΗ εκτός έδρας είπε: "Κάτι πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Σίγουρα είμαστε μια καινούρια ομάδα. Κάτι δεν κάνουμε σωστά και το δείχνουν τα αποτελέσματα και η στατιστική. Για αυτό είμαστε εδώ για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα για να διορθωθεί αυτό στο μέλλον".

Τέλος, για το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών των Ιανουάριο δήλωσε: "Έχω ξαναπεί ότι έχουμε ένα καλό ρόστερ παικτών. Αν βρούμε κάτι το οποίο θα ανεβάσει το επίπεδο μας είμαστε θετικοί. Σε κάθε ομάδα συμβαίνει αυτό. Τονίζω όμως ότι εμείς έχουμε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχει δώσει πολλά, έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου επεσήμανε: "Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για ποδόσφαιρο, οι συνθήκες δεν επέστρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ματς με μοιρασμένες φάσεις, δεν είχαμε την συγκέντρωση ήταν πιο αποφασιστικός ο Παναιτωλικός και ήρθε αυτό το σκορ.

Εμείς κλείνουμε το 2019 μια χρονιά που είχε πολλά και ιδιαίτερα συναισθήματα. Μέσα από αυτά η ομάδα μας κάνει βήματα μπροστά. Τους ευχαριστώ για την προσπάθεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στη νέα χρονιά έχουμε αρκετή δουλειά και πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα καλές γιορτές, υγεία και χαρά και στον Παναιτωλικό κάθε καλό".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ