ΟΦΗ: Τρεις επιστροφές ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό τους Νέιρα, Μεγιάδο και Ντίνα που είχαν λείψει από τα τελευταία παιχνίδια. Εκτός οι Αραβίδης, Μπολάκης.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό με το Νίκο Παπαδόπουλο να είναι στην ευχάριστη θέση και να μπορεί να υπολογίζει σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές στους Νέιρα, Μεγιάδο και Ντίνα.

Και οι τρεις συμπεριλήφθηκαν στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Αραβίδης και Μπολάκης που είναι τραυματίες.

Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Αργυρόπουλο, Ποτουρίδη, Μιχόγεβιτ, Δεληγιαννίδη, Νάστο, Παπαστεριανό, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδη, Μεγιάδο, Κοροβέση, Βουό, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Πλατέλλα και Σάσι.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

H σουρεαλιστική ιστορία πίσω από το χαστούκι που έτσουξε το Ίντερνετ

Το πιο βαρύ χέρι του κόσμου βρήκε πρόσφορα μάγουλα για να διαλύσει κι έτσι απλά, γεννήθηκε ένα έπος.

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ