ΟΦΗ

ΟΦΗ: Νίκη με Σακόρ επί της Άντερλεχτ!

ΟΦΗ: Νίκη με Σακόρ επί της Άντερλεχτ!

Ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 την Άντερλεχτ χάρη σε γκολ του Βαγιαμπάχ Σακόρ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βέλγιο κι έστειλε πολύ αισιόδοξα μηνύματα με την εικόνα που παρουσίασε.

Μπορεί να μην αγωνίστηκε το νέο αστέρι της ομάδας, Σαμίρ Νασρί, αλλά η Άντερλεχτ είχε στη σύνθεσή βασικά της στελέχη όπως οι Αντριάν Τρεμπέλ, Σεμπαστιάν Μπορνόβ, Σβεν Κουμς, Μπουμπακάρ Σανέ, Αλέξις Ζέλεμεκερς και Πίτερ Γκέρκενς μεταξύ άλλων.

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε σπουδαία φιλική νίκη (0-1) επί της ομάδας των Βρυξελλών σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας που διεξήχθη στο Βέλγιο. Αυτό το ματς ήταν, μάλιστα, και το ντεμπούτο του Γιώργου Σίμου στον πάγκο των Κρητικών.

Το μοναδικό γκολ του ματς πέτυχε ο Βαγιεμπάχ Σακό στο 42ο λεπτό, αξιοποιώντας την εξαιρετική ασίστ του Σόουζα Φερέιρα, τον οποίον η ομάδα του Ηρακλείου έκανε πριν από λίγες ημέρες δικό της για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε σε διάταξη 4-4-2. Ο Γιαννούλης έπαιξε με τον Νάστο στο κέντρο της άμυνας, ο Μπράουν κάλυψε το δεξί άκρο, ο Κοροβέσης το αριστερό. Σακόρ και Μεγιάδο συνέθεσαν το αντίστοιχο δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο Ναμπί έπαιξε ως επιτελικό μέσος, οι Σόουζα και Σεμέντο στα φτερά και ο Σασί στην κορυφή της επίθεσης.

ΟΦΗ: Σωτηρίου (73' Δερμιτζάκης), Μπράουν (46' Μαρινάκης), Νάστος, Γιαννούλης (78' Νοικοκυράκης), Κοροβέσης (61' Μπολάκης), Μεγιάδο (46' Νέιρα), Σακόρ (73' Οικονόμου), Ναμπί, Σόουζα (46' Μάνος), Σεμέντο (61' Ντίνας), Σασί (78' Περδίκης).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Μπουκ, Ελ Χατζ (46' Σαϊέφ), Μπορνόβ (46' Σα), Ντάσκεβιτς (46' Λεονί), Ελ Καμπαμπρί (68' Ζέλεμεκερς), Γκέρκενς (46' Κολασέν), Καγέμπ (46' Κανά), Κουμς, Λοράνς (68' Κομπό), Τρεμπέλ (85' Ντάντε), Ζούλι (46' Σάνε).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ