ΟΦΗ

ΟΦΗ: Δικός του για τέσσερα χρόνια ο Φερέιρα

ΟΦΗ: Δικός του για τέσσερα χρόνια ο Φερέιρα

O ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, μέχρι το 2023 από την Κουρίκο Ουνίδο. Ο παίκτης αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Χιλής.

Στις 30 Ιουνίου σας ενημέρωσε το Sport24.gr ότι ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα θα υπέγραφε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την Πέμπτη (11/7) την απόκτησή του από την Κουρίκο Ουνίδο μέχρι το 2023! Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος είχε δοθεί δανεικός στους Κρητικούς το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, πραγματοποιώντας 13 συμμετοχές, ενώ είχε και ένα γκολ. Ο Νοτιοαμερικανός κατάφερε να δείξει την αξία του, γι' αυτό και ο ΟΦΗ κίνησε τις διαδικασίες για να τον αγοράσει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα από την Curico Unido για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας ως δανεικός τον προηγούμενο Ιανουάριο και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, αποτελώντας μια από τις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου στην προσπάθεια του ΟΦΗ για παραμονή στην κατηγορία.

Συνολικά φόρεσε 11 φορές τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και μέτρησε 908 αγωνιστικά λεπτά, πετυχαίνοντας ένα γκολ στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με την Curico Unido για τη μεταγραφή του Φερέιρα Σόουζα, ο οποίος θα ανήκει στην ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2023".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ