ΟΦΗ

ΟΦΗ: "Να γίνουν τα playoffs και η επόμενη σεζόν με 20% κόσμου στα γήπεδα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΟΦΗ μέσω του αντιπροέδρου του, Ηλία Πουρσανίδη, πρότεινε τόσο τα playoffs όσο και τα ματς της επόμενης σεζόν να διεξαχθούν με 20% κόσμου στα γήπεδα, κόντρα στη γενική τάση για κεκλεισμένων των θυρών.

Τη δική του θέση ανέπτυξε ο ΟΦΗ για την επιστροφή στη δράση μετά το σοκ της αναστολής αγωνιστικής δραστηριότητας ως απόρροια της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου, Ηλίας Πουρσανίδης, πρότεινε στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Τρίτης (12/5) να γίνουν τόσο τα playoffs όσο και οι αγώνες της επόμενης σεζόν με 20% κόσμο στις εξέδρες του κάθε γηπέδου.

Ήταν μάλιστα η μοναδική πρόταση που τέθηκε για να υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα, αν και βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ πιθανό καθώς η τάση σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι να διεξαχθούν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΟΦΗ μέσω του αντιπροέδρου του πρότεινε να γίνει άμεσα συζήτηση με τη NOVA για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις της σε περίπτωση που διεξαχθούν τα playoffs.

Τέλος σε ότι αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και το ναυάγια στις διαπραγματεύσεις της Λίγκας με τον ΠΣΑΠ ο Ηλίας Πουρσανίδης ανέφερε στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης: "Oι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι δικοί μας, της ομάδας μας και πρέπει τίμια και ωραία να συνεννοηθούμε όλοι μαζί για να πάρουμε μια απόφαση σχετικά με τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαια, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν μειώσεις σε όλους όσοι εργάζονται στις ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κούγιας: Υποψήφιος για πρόεδρος Super League μόνο εάν τον στηρίξει το Big-4
Αλαφούζος: "Πρέπει να παίξουμε"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ