ΟΦΗ

ΟΦΗ: Κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα" ο Παπαδόπουλος

ΟΦΗ: Κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα" ο Παπαδόπουλος

Ο παρατηρητής του αγώνα ΟΦΗ - Παναιτωλικός έχει γράψει στην έκθεσή του ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος χτύπησε τον Χρήστο Κουτσοσπύρο και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Το περιστατικό που σημειώθηκε στη φυσούνα του "Γεντί Κουλέ" ανάμεσα στον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο και τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο καταγράφηκε από τον παρατηρητή του αγώνα στην έκθεσή του.

Σε αυτή ο Γιάννης Τσαΐνης, σύμφωνα με το "gentikoule", έκανε αναφορά στη βιαιοπραγία του Παπαδόπουλο στον παράγοντα της ομάδας του Αγρινίου και ως εκ τούτου κινδυνεύει με τιμωρία. Σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 2 του πειθαρχικού κώδικα, αυτός που διέπραξε αδίκημα όπως αυτό τιμωρείται "με χρηματική ποινή από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ή τα αποδυτήρια από έναν (1) μήνα έως έξι (6) μήνες ή το ανάλογο διάστημα σε αγωνιστικές ημέρες, εκτός αν η παραβατική του συμπεριφορά εμπίπτει στην διάταξη του άρθρου 19 (σ.σ. δεν προκύπτει κάτι τέτοιο) οπότε του επιβάλλονται οι εκεί προβλεπόμενες ποινές".

Σημειώνεται ότι με "καμπάνα" κινδυνεύει και η ΠΑΕ ΟΦΗ. Σύμφωνα τον πειθαρχικό κώδικα: " Η ΠΑΕ, με την οποία συνδέεται ο αξιωματούχος, τιμωρείται με χρηματική ποινή έως ενενήντα χιλιάδες (90.000) ευρώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Ο Παπαδόπουλος γρονθοκόπησε αναίτια τον γενικό αρχηγό μας"
ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Με ματωμένη μύτη ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων
Δέλλας για Παπαδόπουλο: "Ντρέπομαι που είμαι συνάδελφός του"
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ