ΟΦΗ

ΟΦΗ: Δυνατά για Πλατέλλα η Νέφτσι

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν, Νέφτσι Μπακού, κινείται σύμφωνα με πληροφορίες πολύ δυναμικά για την απόκτηση του 30χρονου Έλληνα εξτρέμ του ΟΦΗ, Βαγγέλη Πλατέλλα.

"Σειρήνες" από το Αζερμπαϊτζάν ηχούν στ' αυτιά του 30χρονου Έλληνα εξτρέμ του ΟΦΗ, Βαγγέλη Πλατέλλα. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν, Νέφτσι Μπακού, κινείται δυναμικά για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της ομάδας του Ηρακλείου, προσφέροντάς του συμβόλαιο 1,5 έτους και τριπλασιασμό των αποδοχών του σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε στον ΟΦΗ.

Μάλιστα, έχουν γίνει σχετικές επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να έχει κατατεθεί και πρόταση, που θα φτάνει τις 50.000 ευρώ. Ο εξτρέμ του ΟΦΗ, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή (20/1, 15:00) τον Παναιτωλικό για τη 17η αγωνιστική της Super League, έχει δύο γκολ σε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί δύο φορές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η Νέφτσι έχει μετά από 14 ματς στο αζέρικο πρωτάθλημα 33 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα της Premyer Liqa, καθώς η Καραμπάχ έχει τρεις λιγότερους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ