Καλύφθηκαν σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ ΟΦΗ

Σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες, τακτοποίησε την Τετάρτη (23/8) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Φώτης Τσάλος. Δυσαρεστημένος από την απουσία πολλών βασικών μετόχων της ΠΑΕ.

Σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες, τακτοποίησε  την Τετάρτη (23/8) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος. Συγκεκριμένα πλήρωσε ένα ποσό κοντά στις 25.000 ευρώ σε ΙΚΑ-Εφορία για να μπορέσει ο ΟΦΗ να λάβει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, όπως και έγινε.

κόμη πλήρωσε 7.700 ευρώ που αφορούν σε οφειλή που υπήρχε προς τη ΔΕΗ, για το κεντρικό γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Οι εκκρεμότητες αυτές αφορούσαν την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ, ωστόσο ήταν πολύ σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, να τακτοποιηθούν άμεσα.

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΣΑΛΟΥ

Δυσαρεστημένος από την απουσία πολλών βασικών μετόχων της ΠΑΕ, από το δείπνο που παρέθεσε την Τρίτη (22/8) το βράδυ, εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

"Περίμενα μεγαλύτερη ανταπόκριση", ανέφερε με νόημα ο κ. Τσάλος, ο οποίος κάλεσε τους μετόχους της ΠΑΕ, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα στην ομάδα, αλλά και να τους ζητήσει για μια ακόμη φορά την οικονομική βοήθεια τους, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΑΛΟΥ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΩΤΣΙΟΥ

Με δήλωση του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αναφορικά με δηλώσεις του Ηλία Κώτσιου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ανέφερε να εξής:

"Λυπάμαι πολύ για τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Κώτσιος. Εγώ ήμουν εκείνος που του έδωσε 7.000 ευρώ που του όφειλε η προηγούμενη διοίκηση. Παράλληλα του πλήρωσα άλλες δυο χιλιάδες ευρώ προκαταβολικά το μήνα που εργάστηκε, επί δικών μου ημερών στην ομάδα, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην του οφείλει ούτε ένα ευρώ.

Το ότι πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα για να πάει με την ομάδα στο Καρπενήσι, είναι ψέμα. Όπως επίσης το ότι έκανα παρεμβάσεις στο έργο του. Αυτό είναι μάλλον το ευχαριστώ του προς εμένα για τον τρόπο που του φέρθηκα".

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΑΚ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση του ΟΦΗ. Αργότερα συμμετείχε σε συσκέψεις που αφορούσαν την οργάνωση της Κ19 και τμημάτων υποδομής.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24