ΜΙΛΑΝ

Πήγε για να... φύγει ο Χαλίλοβιτς στη Μίλαν

Croatia's Alen Halilovic controls the ball during the international friendly soccer match between  Croatia and Israel in Osijek, Croatia, Wednesday, March 23, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Croatia's Alen Halilovic controls the ball during the international friendly soccer match between Croatia and Israel in Osijek, Croatia, Wednesday, March 23, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Μπορεί ο Άλεν Χαλίλοβιτς να αφίχθηκε στη Μίλαν μόλις πριν από 8 εβδομάδες, ωστόσο δεν αποκλείεται να αναχωρήσει για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, με την απόκτηση του Σαμού Καστιγιέχο να του "φράζει" τον δρόμο της παραμονής.

Πριν προλάβει να συνηθίσει στα χρώματα της Μίλαν, ο Άλεν Χαλίλοβιτς ενδέχεται να διαβεί το κατώφλι της εξόδου από το "Σαν Σίρο", με το μέλλον του στο ιταλικό ρόστερ να κρίνεται αβέβαιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "Mundo Deportivo", η προσθήκη του Σαμού Καστιγιέχο στην ιταλική ομάδα ίσως σηματοδοτήσει την αφαίρεση του Κροάτη επιτελικού μέσου από τους "ροσονέρι", του οποίου η ποδοσφαιρική μοίρα μοιάζει προδιαγεγραμμένη, καθώς ο αλενατότε των Μιλανέζων, Τζενάρο Γκατούζο, δεν "καίγεται" να τον κρατήσει.

Ενδιαφέρον για τον 22χρονο playmaker -που στο παρελθόν θεωρήθηκε η ποδοσφαιρική... κόπια του Λούκα Μόντριτς, έχοντας, μάλιστα, περάσει για ένα φεγγάρι από την Μπαρτσελόνα- έχουν δείξει τόσο η Εσπανιόλ, όσο και η Ζιρόνα.

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ